Bir süredir mütevazi koleksyonuma bir Rolex daha katma arzusundayım.. Bu mevzu ile ilgili arayışlarım devam ediyor ki zaten TSF de ara ara bu halime şahitlik ediyor

Öncelikle niyetim Date veya AirKing almaktan yana.. Bu seçimimle ilgili nedenlerim de kısaca şöyle;
Halü hazırda bir Daytona TT ve bir Submariner SS sahibiyim.. Daytona'yı elden çıkarmak gibi bir niyetim yok zira oldukça severek aldığım ve kullandığım bir saat..

Bu saydıklarımın yanında 34mm.'lik ebat benim için problem değil.. Hiçbir zaman oversize watches fanatiği olmadım, olacağımı da zannetmiyorum.. Bileklerim çok kalın değil ( normalde 13 link olan Oyster bileziği 11 link ile kullanıyorum ).. Ayrıca mevcut Daytona ve Sub'ın da 40mm. olduğunu hatırlatmış olayım bu vesileyle..
Kısaca mevcuda dokunmadan küçük ailemize bir fert daha kazandırma niyetindeyim

Yakın zamanda forumun sessiz üyelerinden aziz dostum '' seadweller '' bir ROLEX Air King 114200 Salmon Dial satın aldı.. TSF'de paylaştığım fotoğrafını da ekliyorum;

'' seadweller '' saatlerinden sıkılma konusunda rekor sayılabilecek bir süreye sahip olduğundan bu saat tekrar satılık..

Şimdi ben de önümde böyle bir fırsat olduğu için ciddi bir şekilde düşünmeye başladım alsam mı diye..

Bu saat, Air King modelinin hem optik hem de mekanik anlamda ulaştığı son noktaya güzel bir örnek aslında..

Saatin sıfıra yakın kondisyonda ve en son nesil oluşu benim en çok tercih ettiğim özelliklerinden.. Ayrıca belirttiğim üzere Date ve AirKing özellikle aradığım modeller arasında bu sıralar..
Şimdi gelelim fellow TSFer'ın bu konuda ne düşündüğünü öğrenmeye

Şıklarımız:
A) Yahu RazZ delikanlı adamsın ne işin var pemPe saatle gözünü seveyim ya..?!!

B) Bence gayet şık bir seçim RazZ..

ve/veya TSFer'ların kendi özgün yorumları..