TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Hydroconquest Fiyat Bilgisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines Hydroconquest Fiyat Bilgisi

Mesaj nbmc » 14 Ara 2012, 21:56

Merhaba abilerim, kardeşlerim.

Bu aralar Longines Hydroconquest' e gönül kaptırmaya başladım. Bugün Sirkeci' de bir saatçiye girdim ve fiyat sordum. Nakit olarak aldığım fiyat 1450 TL. Açıkçası fiyat beklediğimden oldukça düşük geldi.

Forumda birkaç konuya baktım 4-5 ay öncesine ait. İlgili konuda 1700 TL fiyat alan arkadaşımıza diğer arkadaşlarımız "aldığınız fiyat otomatik olmayan model içindir" gibi önermeler yazmış.

Fakat bugün sorarken otomatik model olduğunu vurguladım, vitrinden uğraşmamak için katalogdan da gösterdim. Satıcı gayet emin bir şekilde nakit olarak 1450 TL olduğunu söyledi.

Size sormak istediğim; aldığım fiyat doğru mudur, ben fiyatı kafamda fazla mı abartmışım?

Yardımcı olacak arladaşlara şimdiden teşekkürler.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Re: Longines Hydroconquest Fiyat Bilgisi

Mesaj SeRxx » 14 Ara 2012, 23:31

Quartz modeli olmasın :?:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj nbmc » 14 Ara 2012, 23:36

Sayın Serxx bana da öyle geldi. Anormal bir durum olduğunu düşünüyorum ben de. Peki olması gereken fiyat nedir?
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj SeRxx » 14 Ara 2012, 23:45

Otomatik modelin 1580 CHF, Quartz modelin ise 1250 CHF fiyatı var. Büyük ihtimalle Quartz modele etiket fiyatı üzerinden %40 indirim uygulamışlar, aynı indirimi otomatikte de alacağımızı düşünürsek normal şartlarda 1700-1800'den aşağısı imkansız gibi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj nbmc » 15 Ara 2012, 00:34

Evet ortada bir yanlış anlaşılma var büyük ihtimalle. %40 indirim de bunlardan biri. :D

Mağazaya girmeden kafamdaki tahmini rakam 2000 gibi bir rakamdı. Ayaküstü sorma niyetinde olduğum için mağazada fazla üstünde durmadım. Ama satıcıya otomatik modeli sorduğumu bastıra bastıra söylediğimi hatırlıyorum.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj SeRxx » 15 Ara 2012, 00:41

Bu gibi durumlarda referans kodlarını kullanmak daha güvenilir olacaktır, malesef otomatik-quartz ayırt edemeyen saatçilerimiz var :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj dolunay » 15 Ara 2012, 01:18

Mayıs ayında Longines Hydroconquest L3.642.4.56.6 için nakit 1700TL vermiştim. Bu forumda bir başka arkadaş da aynı fiyata almış.
Eğer; aynı saat, sıfır, sorunsuz ve garantili olarak 1450TL ise hiç durmayın hemen yarın alın. Çok çok iyi fiyat.
Kullanıcı avatarı
dolunay

Mesaj Offside » 15 Ara 2012, 02:12

Başka yerde imkan vermezdim ama sirkecide çok iyi indirimler olur.Ama 1450 tl cidden çok iyi bir rakam.Saati daha önce elimde bir süre inceledim o parayı hak eder sonuna kadar.Ah bide legend diver düşse o fiyatlara.... :roll:
Kullanıcı avatarı
Offside

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners