kültigin yazdı:avsu07 yazdı:Uslubun ne kadar önemli bir husus olduğu Sayın kültigin'in mesajı ile açıkça ortada. "Omega yıllardır bu sistemi kullaniyor ve henüz kötü bir geri bildirim ortaya çıkmış degil. Olumsuz bir geri bildirim olmadığına göre fazla şüpheci davranıyorsunuz" dense sanırım kimse alınmazdı. Bu husus size söylendiği halde halen uslubunuzu düzeltmeye yanaşmiyorsunuz. Bu forumdaki arkadaşların sabrına hayranım. Bunun gibi nice durumda saygınlığını ve efendiliğini koruyan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Moderasyon: Kurallara aykırı cümle yönetim tarafından silinmiştir.
Hocam yalnız bir saniye lütfen. Herkes herşeyi tartışabilir. Özellikle de bu platformda herkes belirli şeyleri tecrübe etmiş insanlar. Yalnız siz böyle kişisel yaklaşırsanız olaya yanlışa gider bu başlık gerek yok.
Siz ne yazdınız?
"Dünya çapında bir marka olan OMEGA bunu yapmış kullanmış ve kullanmaya devam ediyor ve siz bunu hala olur mu olmaz mı diye kendi aranızda tartışmaya devam edyorsunuz... Oldukça ilginç."
Ben bu yazıdan bu konunun profesyonelce test edilmesi gerektiğini, böyle önyargılarla hareket edilmemesi gerektiğini söylemeye çalıştığınızı anlamıyorum.
Anladığım şu;
Siz kim oluyorsunuz da bu mevzuyu tartışıyorsunuz ki? Peh...
Arkadaşlar doğru yazmış, teoride teori ile pratik arasında fark yoktur, ama pratikte vardır. Yani lab ortamında aylarca test etseniz de sahaya çıkınca bir ürün fail edebilir. Bu insanlar da yaşam tecrübelerinde bu tip şeyleri yaşamışlar, yazıyorlar. Çok doğal.