dondi » 04 Mar 2011, 00:47
aynı marka benzer diğer saatlerle kıyaslamak son derce yanlış ve amatörcedir...
model ve serisi
üzerindeki işçilik veya kapalama veya gümüş altın olma durumu
makina serisi
kadran tmziliği(cok büyük etkendir)
vs...sv.. fiyatı direkt etkiler sakın olaki yan yana koyup bu da kortebert buda cortebert o 200 se buda 200 dür deme bu yanlış iş olur...
hiç balmadan görmeden söylüyorum eminim eilndeki saat bu yukarıdaki saate benzemekle beraber aslında dikkatlice baktığında yakından uzaktan alakası olmadığını aynı markanaın tamamen farklı bir modeli olduğunu tespit edeceksindir..
onu için aynı marka saatleri birbirine benzetme amatörlüğüne kapılma...
şimdi adam
1500 dolara rolex satıyor sende bende deböyle bir saat var deyip 1500 istersen ya sana zarar olur ya karsında saat sattığın kişiye...
aynı marka model seri artık herseyi aynı olan 2 saat bile kondüsyon ve temizliğine göre uçurum fiyatlar fiyat farlılıkları görebilir...
yukarıda genel olrak fiyat bilgisi verdim ve iyimser bir sekilde verdim..satmaya gittiğinde hüsranada uğrayabilirsin..fiyatlar o fiyalardır baska saatlerle kıyaslamana gerek yok 5-10 ytl yanılma payı saati göremediğim için olabilir onuda sen mazur gör ama aklın olsun elindeki saati sırf markası aynı diye baska saatlerle kıyaslama ...ben hayal antlatmıyorum sana sokaktaki realite neyse o...cok atanlar tuatanlar olur vay efendim antidır isviçredir söyledir böyledir hikay cokta ver kardeşim ordan 500 kağıt madem cok beğendin dediğindede hepsi toz olacaktır durum aynen bu...
saygılar