TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gazelle Bisiklet

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Gazelle Bisiklet

Mesaj alltomatic » 16 Mar 2010, 23:46

Gazelle bisiklet hakkında bilgisi olan var mı?ben bir haftadır bisikletleri inceliyorum fırsat buldukça.bir yakınımın bisikleti çalındı.çok üzüldüm bir hediye almak istedim.ama tekrardan çok üzüldüm avrupalının 400 euroya bindigi bisiklet için bizden 1500 euro istiyorlar.tcdd çalışıyor 60 lı yaşlarda.ona uygun bir model aradım.nedense bu marka çok farklı geldi.otomatik saatler gibi.bu bisikletlerin yeri hollandaymış.rolex alan pilot arkadaş gibi ben de farklı olarak hollandaya gitmeyi bile düşündüm.belki de çok kızdım ondandır.amacım sadece bir hediye almaktı işin içinden çıkamadım anlıycagınız.ikinci el modellere bakıyorum çogu konyada 1600 tl civarı(iyi olanlar)belkide hollanda yerine konyaya gitmeliyim.ne alırsan al gel.... :D

Derken kadro vites fren sistemlerini incelemeye başladım.(otomatik saat alışkanlıgının hayatımızdaki diger alanlara yansıması).boy cm ölçümleri aluminyum kadro derken herşeyi ne kadar kurcaladıgımızı bir defa daha fark ettim.ama şunu anladım mutlu olmak için herşeyi bilmemek gerekiyor.pilli saatleriyle mutlu olan bir çocuktum ben fakat yaşam herzaman geçiyor hiç bitmiyor.

you tube gazelle bicycle yazın iki bölüm eski el yapımı bisiklet fabrikalarını gösteriyor.el yapımı otomatik saatler gibi...insanların hızlı bir şekilde kadroları havuzlara sokmaları,tornada dişli kesimleri,parlatma işlemleri,eski yöntem rot balans ayarları gerçekten şu eskilerde bir özellik varmış.şeker bile dagıtamazken çocuklara daha neler kaybedecegiz acaba...
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Re: Gazelle Bisiklet

Mesaj Bond » 28 Mar 2010, 13:40

Bilgi için teşekkürler Alltomatic. İlgilenenler için bir tanıtım videosu ekliyorum.

Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Gazelle Bisiklet

Mesaj montrehomme » 18 Nis 2010, 00:01

bisiklet konusunda delta bisiklete bakın bence, 60 yaşında ve tcdd de çalışıyorsa öle bi bisiklete gerek yok bence, yerli bisiklet olan geotech alabilirsiniz mesela, avrupa standartlarında olduğu ve yerli olduğu için söylüyorum
Kullanıcı avatarı
montrehomme

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners