2fast4u yazdı:Baskentco sende rolekıse atıp tuttun sımdı kulübe geldik karşılama yok dıyosun geç kaldın klüp kapandı karşı sokakta patekowners Fanclub var o tarafa doğru alalım sakın sessız ama muzıikler dünya klasıgı ıdare et
atıp tutmadım aslında
sadece dünyayın en yaygın,bilindik saat markasının güncel moellerini takınca çok özel, özgün bişey yapmış gibi hissedemiyorum. bunun bu kadar tepki çekeceğini öngörmek imkansızdı.
klube girmek için olmadı altınlısını alırız belki minus o zaman

der
insanın hep tek saati olması gerektiğini düşünmüşümdür, bi kıyafeti tamamlayan kombin, aksesuar gibi değil de her ana eşlik eden arkadaş gibi. ama merak işte, sayı artıyor bazen istemeden. düşüncem hep böle orta fiyatlardan toplanan birsürüyü birgün çok üst bir timepiece ile değiştirmek, fazla sarsmaz belki öyle olunca
belki o zamana kadar da yeni klüpler çeşitlenmiş olur sitede. her saat severin başlarda düşündüğü en iyi ve güzel saat rolextir. isviçrede doğmadık sonuçta, her markayı, çeşitliliği bilmek imkansız, erişmek zaten ayrı bir mesele. zaman geçtikçe kendini yansıtabileceği farklılıklar ve nadirlik de aramaya başlar. bundan bikaç sene önce patek yokken rolex doluydu, şimdi rolex normalleşti patek arzuluyor çoğunluk. bikaç sene sonra da belki onun da klübü gelir, belki bana da kısmet olur kapısını tıklamak