Baran yazdı:Caner1983 yazdı:
Tamam sıktım, biliyorum ama inşallah 2020 de alımı gerçekleştireceğim. Tek saat olarak kullanacağım.
Jubilee kalitesi tabiki karşılaştırılamaz ama skxden dolayı sevmiyorun sanki takarken özellikle saatin boynuzunun orda sağa sola kayıyor kompakt durmuyor gibi geliyor. Yine de fikrim değişebilir önerilerinizle.
Dial rengi mavi o net. (silver çok güzel ama okunabilirlik ve tek saat olacak)
Tırtıklı bezel hem fiyatı yükseltir hem de çok parlıyor feminenlik sorun yaratıyormuş?
Soru: blue dial düz bezel jubilee mi?
Blue dial düz bezel oyster mı?
Alternatif?
Birçok farklı Rolex modeli kullanmış ve ilk kez Jubilee bilezikli Datejust kullanan biri olarak caner bende fikrimi söylemek istedim bu konu altında müsadenle.Datejust serisinde boyut ve bilezik bezel kombinasyonu o kadar çeşitliki insanın aklı karışıyor haklısın.Jubilee bilezik 5 parca baklalarıyla kalite olarak mükemmel,Seiko ile kıyaslamak doğru olmaz.Geriye görsel tercih kalıyor ama tek saat olarak kullanacaksan Oyster dan gitmek daha doğru olabilir.Bezel bilezik kombinasyonu tamamen kişisel zevk,ben bütçe elveriyorsa Fluted + Jubilee müthiş buluyorum ama romen rakam daha klasik o yüzden tek saat olarak kullanımda sırıtabilir spor giyimde.Boyut olarak ise hernekadar kücük boyutlu saat modası büyük kasaların bir nebze önüne gecmiş olsa dahi,cok cok ince bilek olmadıgı sürece 36mm Datejustları cok kadınsı buluyorum,eşinin saatini ogünlük alıp takmışsın gibi geliyor bana pek yakıştırmıyorum,tabi bu kişisel düşüncem.Günün sonunda yinede hangi versiyonu alırsan al cok mutlu olacagına eminim.Şimdiden güzel günlerde..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah baran teşekkürler. Fluted bezelinde çok parladığını ve 36 mm için sanki oranı bozduğunu düşünür oldum (ama hiç çıplak gözle görmedim). Oyster+düz bezel bütçe dostu olacak birde