Herkese iyi gunler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dogodenizli yazdı:batikanak yazdı:Sadece Rolex değil, ama çoğunluk olduğundan buraya koyuyorum![]()
Rolex butiklerden neyi eksik
sieger yazdı:dogodenizli yazdı:batikanak yazdı:Sadece Rolex değil, ama çoğunluk olduğundan buraya koyuyorum![]()
bunun hic biri rolex butiklerinde oyk maalesef. tek fark o
Serkanasn yazdı:sieger yazdı:dogodenizli yazdı:batikanak yazdı:Sadece Rolex değil, ama çoğunluk olduğundan buraya koyuyorum![]()
Emin olun ki hepsi mevcut, Rolex için konuşuyorum; daha önce Rolex butik iken şuan farklı markaların butiklerini işleten bir dostumun bana söylediği ve sözüne itibar ettiğim için benimde inandığım bir gerçeği söyleyeyim size, mümkün değil bulunmuyor dendiği dönemde bile kasada 2 beyaz kadran 2 siyah kadran çelik Daytona mutlaka olurdu diğer modellerde ise sayı daha fazlaydı bundan emin ol demişti.
Rolexin sitesinde gördüğünüz bütün modeller butiklerde var ama rahmetli Kemal SUNAL'ın filmindeki replik gibi"yağ varmı? sana yok" sonra durum kusura bakmayın sana yağı yok şeklini alıyor.
Şimdi İstanbul'un en kallavi iş adamlarının aradığını düşünün herhangi bir model için yok diyebilirler mi?
Aynen katılıyorum söylediklerinize.asuspc yazdı:Serkanasn yazdı:sieger yazdı:dogodenizli yazdı:batikanak yazdı:Sadece Rolex değil, ama çoğunluk olduğundan buraya koyuyorum [emoji106]
Emin olun ki hepsi mevcut, Rolex için konuşuyorum; daha önce Rolex butik iken şuan farklı markaların butiklerini işleten bir dostumun bana söylediği ve sözüne itibar ettiğim için benimde inandığım bir gerçeği söyleyeyim size, mümkün değil bulunmuyor dendiği dönemde bile kasada 2 beyaz kadran 2 siyah kadran çelik Daytona mutlaka olurdu diğer modellerde ise sayı daha fazlaydı bundan emin ol demişti.
Rolexin sitesinde gördüğünüz bütün modeller butiklerde var ama rahmetli Kemal SUNAL'ın filmindeki replik gibi"yağ varmı? sana yok" sonra durum kusura bakmayın sana yağı yok şeklini alıyor.
Şimdi İstanbul'un en kallavi iş adamlarının aradığını düşünün herhangi bir model için yok diyebilirler mi?
Bundan eminizde yemin et diyemiyoruz.Aç bakayım da diyemiyoruz .Özellik le bizim millete has "Hiç mi yok " diyede soramıyoruz. [emoji38] [emoji38]
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir
|