TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj akheron » 24 Kas 2017, 00:00

nzmokur yazdı:
akheron yazdı:
nzmokur yazdı:
akheron yazdı:
coolfire yazdı:[quote="akheron"][quote="coolfire"]Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Tam ismini ve adresini öğrenip paylaşayım Burdur ilinden alındı saat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burdur'u az çok bilirim ve orada Rolex satılma ihtimali yok mağaza bazında :) 5-6 büyük il ve turistik merkezler haricinde satılmaz bence...

Burdur merkez ve Bucak ilcesinde satan yerler var hocam burdur merkezde şallıoğlu ve yanlış hatırlamıyorsam çiçek zarrafta var arkadaş da bucakda ikamet ediyor ancak araştırma yaptım bucakta 2 yer var biri sipariş üzerine getirtiyor diyeri de çok çok sağlam bir mağaza benim de şüphelerim arttı bir arkadaşımızın dediği gibi bence bu bizim avukat beni de keklemiş bugün telefon görüşmesi yaptım sözde aldığı yerde bilmiyormuş temin ettiği yere foto yollamışlar onlarda saati iade alalım falan demiş bana da bunlar pek inandırıcı gelmedi sanırım çakma rolex olduğunu o da biliyormuş arada bizim adımızın lekelenmesine sebep olmuş [emoji35] aldığı yeri bugün sorduğumda ise bana bir zarraf arkadaşı vasıtası ile istanbuldan temin etmişler zarraf ismini vermek istemedi yok adı çıkar vs diye malesef olan bana oldu forumda adımız lekelendi [emoji35][emoji35][emoji35]
Kastettiğim buydu :) kimse 20000 eur luk o saatte keklenmez

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın nzmokur ilk başından beri haklıymışsınız sanırım insanlara güvenme konusunda aceleci davranıyorum :( ya adamı görseniz şaşkınlığınız bi hayli artar. Bu insan bir saat koleksiyoneri ama koleksiyonundaki saatler masa saati ve duvar saati üzerine çok aşırı da zengin biri yani böyle bir insanın sahte bir rolex takıyor olma ihtimalini düşünmek aklımın ucundan bile geçmedi. Mesleğim gereği avukatlarla çok içli dışlıyım. Evet avukatlar uyanık olur ama bu bi başka uyanık ya bu forum olmasa beni uyutmaya da devam edecekmiş sanırım :) neyse bu vesile ile tanımış olduk :) Bana bu hususta yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim :)

[/quote]Sahte saat görünce agresiflik yaptım, siz de hakkınızı helal edin. Arkadaş kurbanı olmuşsunuz :) iyi geceler

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]

Estafurullah varsa bir hakkım helal olsun iyi geceler [emoji846]

Kullanıcı avatarı
akheron

Mesaj ivanko » 24 Kas 2017, 00:26

Konuyu paylaştığınız ilk resimden itibaren takip ediyorum. tutumunuz ve anlayışınız için de sizi tebrik ederim. :thumbup:

Sanırım çoğumuzun çevresinde sahte saat takan insanlar vardır. Benim de çevremde sahte saat takan ,hatta sahte saat kolleksiyonu yapanlar var ve hatta bazıları da önemli yerlere gelmiş kariyer sahibi insanlar. Ben kişisel tercihim olarak hiçbiriyle ticari bir alışverişe girmiyorum, verdikleri sözlere de güvenmiyorum. Geçmiş tecrübelerim beni bu kararı almaya yöneltti. Sahte bir ürün almanın da üretmek ve satmak kadar hırsızlığa ortak olmak olarak görülmesini ve yasal bir yaptırımı olmasını da sonuna kadar destekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ivanko

Mesaj rolexcollector » 24 Kas 2017, 11:15

İnstagram :Rolex.collector Resim

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj akheron » 24 Kas 2017, 14:30

ivanko yazdı:Konuyu paylaştığınız ilk resimden itibaren takip ediyorum. tutumunuz ve anlayışınız için de sizi tebrik ederim. :thumbup:

Sanırım çoğumuzun çevresinde sahte saat takan insanlar vardır. Benim de çevremde sahte saat takan ,hatta sahte saat kolleksiyonu yapanlar var ve hatta bazıları da önemli yerlere gelmiş kariyer sahibi insanlar. Ben kişisel tercihim olarak hiçbiriyle ticari bir alışverişe girmiyorum, verdikleri sözlere de güvenmiyorum. Geçmiş tecrübelerim beni bu kararı almaya yöneltti. Sahte bir ürün almanın da üretmek ve satmak kadar hırsızlığa ortak olmak olarak görülmesini ve yasal bir yaptırımı olmasını da sonuna kadar destekliyorum.

Teşekkür ederim sayın ivonko söylediğiniz şeyleri bende tecrübe etmiş oldum acı bir tecrübe ve beni üzen bir tecrübede olsa da deneyimlemiş oldum demek ki herkesin sözüne itimat etmemek gerekiyormuş :(

Kullanıcı avatarı
akheron

Mesaj ereninanc » 06 Ara 2017, 19:41

Resim

Buda benden

Kullanıcı avatarı
ereninanc

Mesaj rolexcollector » 06 Ara 2017, 21:01

Skydweller Resim

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj rolexcollector » 06 Ara 2017, 21:21

ereninanc yazdı:Resim

Buda benden

Çok şık!

The best , or nothing..
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj ereninanc » 06 Ara 2017, 22:03

nzmokur yazdı:
ereninanc yazdı:Resim

Buda benden

Çok şık!

Teşekkür ederim. Sizinkininde aşağı kalır yanı yok seçiminiz hoş

Kullanıcı avatarı
ereninanc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners