Hulk kardeşliğiCruciatus yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hulk kardeşliğiCruciatus yazdı:
nzmokur yazdı:Hulk kardeşliğiCruciatus yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi![]()
akheron yazdı:coolfire yazdı:Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Tam ismini ve adresini öğrenip paylaşayım Burdur ilinden alındı saat
Rolex bayi demiyor ki zaten, kapalıçarşı gibi düşünün. Esnaftan alınma...coolfire yazdı:akheron yazdı:coolfire yazdı:Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Burdur'u az çok bilirim ve orada Rolex satılma ihtimali yok mağaza bazında5-6 büyük il ve turistik merkezler haricinde satılmaz bence...
coolfire yazdı:akheron yazdı:coolfire yazdı:Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Burdur'u az çok bilirim ve orada Rolex satılma ihtimali yok mağaza bazında5-6 büyük il ve turistik merkezler haricinde satılmaz bence...
Kastettiğim buyduakheron yazdı:coolfire yazdı:akheron yazdı:coolfire yazdı:Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Burdur merkez ve Bucak ilcesinde satan yerler var hocam burdur merkezde şallıoğlu ve yanlış hatırlamıyorsam çiçek zarrafta var arkadaş da bucakda ikamet ediyor ancak araştırma yaptım bucakta 2 yer var biri sipariş üzerine getirtiyor diyeri de çok çok sağlam bir mağaza benim de şüphelerim arttı bir arkadaşımızın dediği gibi bence bu bizim avukat beni de keklemiş bugün telefon görüşmesi yaptım sözde aldığı yerde bilmiyormuş temin ettiği yere foto yollamışlar onlarda saati iade alalım falan demiş bana da bunlar pek inandırıcı gelmedi sanırım çakma rolex olduğunu o da biliyormuş arada bizim adımızın lekelenmesine sebep olmuş [emoji35] aldığı yeri bugün sorduğumda ise bana bir zarraf arkadaşı vasıtası ile istanbuldan temin etmişler zarraf ismini vermek istemedi yok adı çıkar vs diye malesef olan bana oldu forumda adımız lekelendi [emoji35][emoji35][emoji35]
nzmokur yazdı:Kastettiğim buyduakheron yazdı:coolfire yazdı:akheron yazdı:coolfire yazdı:Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Burdur merkez ve Bucak ilcesinde satan yerler var hocam burdur merkezde şallıoğlu ve yanlış hatırlamıyorsam çiçek zarrafta var arkadaş da bucakda ikamet ediyor ancak araştırma yaptım bucakta 2 yer var biri sipariş üzerine getirtiyor diyeri de çok çok sağlam bir mağaza benim de şüphelerim arttı bir arkadaşımızın dediği gibi bence bu bizim avukat beni de keklemiş bugün telefon görüşmesi yaptım sözde aldığı yerde bilmiyormuş temin ettiği yere foto yollamışlar onlarda saati iade alalım falan demiş bana da bunlar pek inandırıcı gelmedi sanırım çakma rolex olduğunu o da biliyormuş arada bizim adımızın lekelenmesine sebep olmuş [emoji35] aldığı yeri bugün sorduğumda ise bana bir zarraf arkadaşı vasıtası ile istanbuldan temin etmişler zarraf ismini vermek istemedi yok adı çıkar vs diye malesef olan bana oldu forumda adımız lekelendi [emoji35][emoji35][emoji35]kimse 20000 eur luk o saatte keklenmez
akheron yazdı:Kastettiğim buydunzmokur yazdı:akheron yazdı:coolfire yazdı:akheron yazdı:[quote="coolfire"]Lütfen arkadaşınızın saati nereden aldığını da paylaşır mısınız? Böylelikle foruma faydası da olur belki...
Burdur merkez ve Bucak ilcesinde satan yerler var hocam burdur merkezde şallıoğlu ve yanlış hatırlamıyorsam çiçek zarrafta var arkadaş da bucakda ikamet ediyor ancak araştırma yaptım bucakta 2 yer var biri sipariş üzerine getirtiyor diyeri de çok çok sağlam bir mağaza benim de şüphelerim arttı bir arkadaşımızın dediği gibi bence bu bizim avukat beni de keklemiş bugün telefon görüşmesi yaptım sözde aldığı yerde bilmiyormuş temin ettiği yere foto yollamışlar onlarda saati iade alalım falan demiş bana da bunlar pek inandırıcı gelmedi sanırım çakma rolex olduğunu o da biliyormuş arada bizim adımızın lekelenmesine sebep olmuş [emoji35] aldığı yeri bugün sorduğumda ise bana bir zarraf arkadaşı vasıtası ile istanbuldan temin etmişler zarraf ismini vermek istemedi yok adı çıkar vs diye malesef olan bana oldu forumda adımız lekelendi [emoji35][emoji35][emoji35]kimse 20000 eur luk o saatte keklenmez
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir
|