TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Rolex Saatler İle İlgili Tüm Konuları Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Rolex Only Crown Club / Sadece Rolex

Mesaj afl » 15 Kas 2016, 11:14

MertYe yazdı:Abi mission completed sanırım :D

Gerçi Rolex geri geldiyse sıkıntı daha büyük en azından Rolex alma fikri kafanı meşgul ediyordu. Şimdi geldiğine göre kolaylıklar dilerim :lol:

Doğrusun Mert. Rolex defteri Thevenin'inki gibi tavşan bir Pepsi GMT düşüremediğim sürece Submariner geri gelince kapandı gibi.
50. yaşa kendime bir sürpriz yapayım diyorum ama önce ay, dünya, jüpiter ve neptünün aynı hizaya gelmesi lazım :D
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Tgm » 15 Kas 2016, 11:46

afl yazdı:

Gerçi Rolex geri geldiyse sıkıntı daha büyük en azından Rolex alma fikri kafanı meşgul ediyordu. Şimdi geldiğine göre kolaylıklar dilerim :lol:

Doğrusun Mert. Rolex defteri Thevenin'inki gibi tavşan bir Pepsi GMT düşüremediğim sürece Submariner geri gelince kapandı gibi.
50. yaşa kendime bir sürpriz yapayım diyorum ama önce ay, dünya, jüpiter ve neptünün aynı hizaya gelmesi lazım :D

Kerem Abi, day&date president 18k için görüşlerin nedir acaba? :) ref. 228235

Resim

Resim

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj kilimanjaro » 15 Kas 2016, 11:50

Resim

Kerem abi hayırlı olsun , çok yakışmış :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj afl » 15 Kas 2016, 12:21

Tgm yazdı:
afl yazdı:

Resim

Resim

Resim

Tolga önce iyilerden başlayayım
- efsane Rolexlerden biri
- şekli şemali yeni nesil mekanizmasıyla güzel
- Bilezik harika
- Bilek fotoğrafı seninse, çok güzel durmuş.

Gelelim tokatlara
- seçtiğin modele özel; çok zor metal ve kadran rengi kombinasyonu. Normalde böyle şeylere takılmam ve ben beğendiysem her yerde kullanırım ama şu alemde kendim gibi düşünen de pek az insan gördüm. İlk bakışta çarpıcı derecede güzel olsa da bir çok kişi bu kombinasyonu zor kullanır ve sonra elden çıkarmaya bakar. Sen de böyleysen unut gitsin. Ama Datejust alternatif olabilir.
- Bu modelde romen rakamı değil de baton indeksler daha şık duruyor. Romen rakam datejustta iyi.
- Bence çok az saatin yaşı vardır. İşte bu saat yaşı olanlardan. Bunu 50 den önce taşımak zor.
- Bu saat pek elden çıkarılmaz. Hem alırken iyi bütçe gerekir hem de ikinci elde diğer popüler Rolexler kadar değerini korumaz. Bu faktörler senin için önemliyse bir daha düşün.
Ya da bütün bunları boşver, seviyorsan git konuş :lol:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Tgm » 15 Kas 2016, 13:32

afl yazdı:
Tgm yazdı:
afl yazdı:

Resim

Resim

Resim

Tolga önce iyilerden başlayayım
- efsane Rolexlerden biri
- şekli şemali yeni nesil mekanizmasıyla güzel
- Bilezik harika
- Bilek fotoğrafı seninse, çok güzel durmuş.

Gelelim tokatlara
- seçtiğin modele özel; çok zor metal ve kadran rengi kombinasyonu. Normalde böyle şeylere takılmam ve ben beğendiysem her yerde kullanırım ama şu alemde kendim gibi düşünen de pek az insan gördüm. İlk bakışta çarpıcı derecede güzel olsa da bir çok kişi bu kombinasyonu zor kullanır ve sonra elden çıkarmaya bakar. Sen de böyleysen unut gitsin. Ama Datejust alternatif olabilir.
- Bu modelde romen rakamı değil de baton indeksler daha şık duruyor. Romen rakam datejustta iyi.
- Bence çok az saatin yaşı vardır. İşte bu saat yaşı olanlardan. Bunu 50 den önce taşımak zor.
- Bu saat pek elden çıkarılmaz. Hem alırken iyi bütçe gerekir hem de ikinci elde diğer popüler Rolexler kadar değerini korumaz. Bu faktörler senin için önemliyse bir daha düşün.
Ya da bütün bunları boşver, seviyorsan git konuş :lol:

Resimleri internetten aldım abi, kendime ait değil :thumbup: kendim için düşünmedim ya da düşünemedim diyelim :) Rolex defteri kapandı diye yazdıktan soran sizin için düşündüm. Bilmiyorum full gold tercih edermiydiniz? bildiğim kadarıyla koleksiyonda yok full gold.

Saat için benim söyleyeceklerim bir defa çok business bir model. Yani daha doğru bir deyişle saat baştan aşağı statü kokuyor. elit class ve ayırtedici bir saat. Yeni mekanizmalı ve 60. yıla özel bildiğim kadarıyla. Belki bu yönden bir koleksiyon değeri olabilir. Ayrıca bence satmamak adına alınması gereken bir saat.. :super:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj o2o » 19 Kas 2016, 09:47

https://www.minus4plus6.com/

rolex severler için güzel bir site, birçok paylaşım var :D
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Caner1983 » 19 Kas 2016, 10:42

o2o yazdı:https://www.minus4plus6.com/

rolex severler için güzel bir site, birçok paylaşım var :D

Böle bir üye de var zaten orhan yanlış hatırlamıyorsam eğer :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Hellhound » 20 Kas 2016, 11:52

Dövizin durumu belli değil dediler... En mantıklısı Devlet Tahvili :roll:

Resim

114060'a ND değil, DT diyelim :lol:
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rolex Crown Club

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners