Tgm yazdı:afl yazdı:MertYe yazdı:Abi mission completed sanırım

Gerçi Rolex geri geldiyse sıkıntı daha büyük en azından Rolex alma fikri kafanı meşgul ediyordu. Şimdi geldiğine göre kolaylıklar dilerim

Doğrusun Mert. Rolex defteri Thevenin'inki gibi tavşan bir Pepsi GMT düşüremediğim sürece Submariner geri gelince kapandı gibi.
50. yaşa kendime bir sürpriz yapayım diyorum ama önce ay, dünya, jüpiter ve neptünün aynı hizaya gelmesi lazım

Kerem Abi, day&date president 18k için görüşlerin nedir acaba?

ref. 228235

Tolga önce iyilerden başlayayım
- efsane Rolexlerden biri
- şekli şemali yeni nesil mekanizmasıyla güzel
- Bilezik harika
- Bilek fotoğrafı seninse, çok güzel durmuş.
Gelelim tokatlara
- seçtiğin modele özel; çok zor metal ve kadran rengi kombinasyonu. Normalde böyle şeylere takılmam ve ben beğendiysem her yerde kullanırım ama şu alemde kendim gibi düşünen de pek az insan gördüm. İlk bakışta çarpıcı derecede güzel olsa da bir çok kişi bu kombinasyonu zor kullanır ve sonra elden çıkarmaya bakar. Sen de böyleysen unut gitsin. Ama Datejust alternatif olabilir.
- Bu modelde romen rakamı değil de baton indeksler daha şık duruyor. Romen rakam datejustta iyi.
- Bence çok az saatin yaşı vardır. İşte bu saat yaşı olanlardan. Bunu 50 den önce taşımak zor.
- Bu saat pek elden çıkarılmaz. Hem alırken iyi bütçe gerekir hem de ikinci elde diğer popüler Rolexler kadar değerini korumaz. Bu faktörler senin için önemliyse bir daha düşün.
Ya da bütün bunları boşver, seviyorsan git konuş