Hsnmrycl yazdı:
Emre bu renk harikaymış, ne diye geçiyor?
Screen shot aldım, lazım olur belki ilerde [emoji4]
Hsnmrycl yazdı:
Hsnmrycl yazdı:mert nası bir ey bekliyoduysan artık![]()
hasan abi![]()
![]()
gökhan![]()
her zaman...
bu da benim uzun zamandır kulladığım, gerçek vintage impala derisinden yapılmış vintage esintiler içeren bir çalışma...
Selamlar,Hsnmrycl yazdı:Aşkın Abi![]()
Talha![]()
4 aydır bir şey eklememişim
ama dükkanı kapatmadım![]()
bir IWC için yaptığım 20/18mm Catrame kayış...
ve bir Hulk için yaptığım 20/18mm siyah saffiano...
Harika.afl yazdı:Ancon Bronzu cayır cayır patlatalım diye Emre'den rica ettim. Yaz düğününde havai fişek gibi patlattık![]()
Deri kalitesi, dikiş doğruluğu, özenli el işi ile bence çok üst düzey harika bir iş olmuş![]()
![]()
![]()
Aslında bu kadar yüksek kalite, bu kadar güzel ve üst düzey işe ve bu yeteneğe şaşırmamak lazım, bildiğimiz Emre işte![]()
![]()
![]()
Eline sağlık Emre...
taskin yazdı:bundan istiyorum. bendeki eskidi artık, iyicene renk değiştirdi.Hsnmrycl yazdı:mert nası bir ey bekliyoduysan artık![]()
hasan abi![]()
![]()
gökhan![]()
her zaman...
bu da benim uzun zamandır kulladığım, gerçek vintage impala derisinden yapılmış vintage esintiler içeren bir çalışma...
tpskl yazdı:Selamlar,Hsnmrycl yazdı:Aşkın Abi![]()
Talha![]()
4 aydır bir şey eklememişim
ama dükkanı kapatmadım![]()
bir IWC için yaptığım 20/18mm Catrame kayış...
ve bir Hulk için yaptığım 20/18mm siyah saffiano...
Bu güzel kayışın Hulk ile fotoğrafı var mı?
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afl yazdı:Ancon Bronzu cayır cayır patlatalım diye Emre'den rica ettim. Yaz düğününde havai fişek gibi patlattık![]()
Deri kalitesi, dikiş doğruluğu, özenli el işi ile bence çok üst düzey harika bir iş olmuş![]()
![]()
![]()
Aslında bu kadar yüksek kalite, bu kadar güzel ve üst düzey işe ve bu yeteneğe şaşırmamak lazım, bildiğimiz Emre işte![]()
![]()
![]()
Eline sağlık Emre...
kiwi21 yazdı:Kerem abi, iyi gunlerde kullan, cok yakismis
Emre abi, her zamanki gibi
azizkaya yazdı:Harika.afl yazdı:Ancon Bronzu cayır cayır patlatalım diye Emre'den rica ettim. Yaz düğününde havai fişek gibi patlattık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eline sağlık Emre...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir
|