orient mako saatime deri kayış almayı düşünüyorum. istanbul'da geniş ürün yelpazesi olan ve kaliteli kayışlar satan bir yer var mı bildiğiniz?
bir de acaba siyah kadranlı makoya siyah deri kayıştan farklı renkte bir alternatif olabilir mi?
KKarakuş yazdı:Merhaba ,
Sirkeci Doğu Bank 2.katta bulunan Baron mağazasından bir çok çeşitte kordon bulabilirsiniz. Ayrıca Doğu Bank'ın hemen arka sokağında kalan Han'da Şahin adında deri kordon satan bir dükkan daha mevcut. O dükkanda da kaliteli,ithal kayışlar bulabilirsiniz.
öğrenci yazdı:orient mako saatime deri kayış almayı düşünüyorum. istanbul'da geniş ürün yelpazesi olan ve kaliteli kayışlar satan bir yer var mı bildiğiniz?
bir de acaba siyah kadranlı makoya siyah deri kayıştan farklı renkte bir alternatif olabilir mi?
raven yazdı:öğrenci yazdı:orient mako saatime deri kayış almayı düşünüyorum. istanbul'da geniş ürün yelpazesi olan ve kaliteli kayışlar satan bir yer var mı bildiğiniz?
siyah deri kayışın yerine
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir
|