Cengiz çok güzel olmuş

Sadece kayış ile uğraşıyorsun sanıyordum
Başka yaptığın, yapacağın kayış ve roll harici değişik şeyler varsa paylaşır mısın? Anesthesia'nın dediği gibi akıla düşmeyecek gibi değil.
Mesela ben seyahatlerde kara kara düşünüyorum, roll deri kayışlar için iyi ama metal bilezikler için olmuyor. Tabi bir çok çözüm var ama bana en pratik gelen üç çözüm var.
1- En kolayı aşağıda resimlediğim küçük kutuları kullanıyorum. Dışı deri, içi yumuşak bir kumaş, arada iç tarafta sünger, deri tarafında da sert bir malzeme var. Böylece dışarıdan darbeye dayanıklı içeriden de saatle temasta yumuşak zeminler sağlanmış. Ama mesela 4 saatle seyahat edince çok yer kaplıyor.

2- Roll; iyi çözüm ve seninki kadar olmasa da çok şık modeller var piyasada ama dediğim gibi metal bilezikte işe yaramıyor.
3- Tube: Bence en iyisi bu. Örnek resim koyuyorum. Hem metal bilezik hem deri kayış veya kısaca her tür bileziğin rahatça kullanılabileceği bir çözüm. 4-5 hatta 6 saati rahatça alır. Resimdeki model güzel bence. Sert dış yüzey, yumuşak iç yüzey ve saatin camı için kapakta extra koruma. Tek eksiği saatler yan yana dizilince birbirine sürtmemesi için bir sınır olmaması. O da sınırlara basit bir yükselti veya fazladan yapılacak takılıp çıkabilir çember kadife bileziklerle çözülür. Ya da içteki silindir çıkarılır ve saatler orijinal yastıklarıyla dizilir. Çözüm bulunur. Piyasada isteğime uygun bulamıyorum, ya da aptalca pahalı oluyorlar.
Sen bu işe bulaşırsan ilk sipariş benden haberin olsun