Archimed yazdı:Yaz geliyor; fresh bir koku alacağım. Bulgari Aquamarine'in kokusu çok güzel; ama sonlarda koku ekşi hale geliyor. Onun dışında Bleu De Chanel'i de (yeni çıkan eu de parfume olanı değil) çok seviyorum. Şu an ikisi arasında kalmış durumdayım. Aqua Di Gio Profumo'yu denedim; adamlar bildiğimiz Aqua di Gio Essenza'nın daha ağırını yapmışlar. Kanımca Aqua Di Gio'nun klasik kokusunu biraz daha dayanıklı hale getirseler çok daha iyi olurdu.
Lafı uzattım; bu yaz için fresh koku tavsiyeleriniz nelerdir?
1. Aquamarine gibi kokan ama sonlarda ekşimeyen/sentetikleşmeyen
2. CK Euphoria gibi güzel kokan ama daha kalıcı olan
koku önerileriniz nedir? Dediğim gibi koku bulamazsam ibre Bleu de Chanel'e kayıyor.
afl yazdı:Archimed yazdı:Yaz geliyor; fresh bir koku alacağım. Bulgari Aquamarine'in kokusu çok güzel; ama sonlarda koku ekşi hale geliyor. Onun dışında Bleu De Chanel'i de (yeni çıkan eu de parfume olanı değil) çok seviyorum. Şu an ikisi arasında kalmış durumdayım. Aqua Di Gio Profumo'yu denedim; adamlar bildiğimiz Aqua di Gio Essenza'nın daha ağırını yapmışlar. Kanımca Aqua Di Gio'nun klasik kokusunu biraz daha dayanıklı hale getirseler çok daha iyi olurdu.
koku önerileriniz nedir? Dediğim gibi koku bulamazsam ibre Bleu de Chanel'e kayıyor.
Cavalli JUST denediniz mi?
SeRxx yazdı:Bleu yaz için çok ağır kaçar sanırım. YSL L'Homme ile Gucci PH II'yi mutlaka deneyin derim
manil yazdı:Archimed yazdı:Yaz geliyor; fresh bir koku alacağım. Bulgari Aquamarine'in kokusu çok güzel; ama sonlarda koku ekşi hale geliyor. Onun dışında Bleu De Chanel'i de (yeni çıkan eu de parfume olanı değil) çok seviyorum. Şu an ikisi arasında kalmış durumdayım. Aqua Di Gio Profumo'yu denedim; adamlar bildiğimiz Aqua di Gio Essenza'nın daha ağırını yapmışlar. Kanımca Aqua Di Gio'nun klasik kokusunu biraz daha dayanıklı hale getirseler çok daha iyi olurdu.
Kenzo Extreme Sport
Archimed yazdı:Yaz geliyor; fresh bir koku alacağım. Bulgari Aquamarine'in kokusu çok güzel; ama sonlarda koku ekşi hale geliyor. Onun dışında Bleu De Chanel'i de (yeni çıkan eu de parfume olanı değil) çok seviyorum. Şu an ikisi arasında kalmış durumdayım. Aqua Di Gio Profumo'yu denedim; adamlar bildiğimiz Aqua di Gio Essenza'nın daha ağırını yapmışlar. Kanımca Aqua Di Gio'nun klasik kokusunu biraz daha dayanıklı hale getirseler çok daha iyi olurdu.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir
|