TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Parfüm Üzerine Paylaşımlar Bölümü

Re: Parfüm Tercihleriniz ve Tavsiyeleriniz

Mesaj PhD » 14 Ara 2012, 23:34

Allah sağlık versin eyer bu da tamsa imrenilecek bir adamsın vince.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj mvurucu » 17 Ara 2012, 16:14

şimdiye kadar pek çok parfüm kullandım tarz değiştirdim

he,code,black code, night, white neredeyse tüm erkek armaniler
cool water hot water davidoff
a man b man ve a man on ice ile thierry mugler
kenzo leaupar kenzo tokyo ve kenzo jungle
212, 212 vip
black xs
guerlian vetiver
hermes
ve daha niceleri

en son aldığım ve şu an koklayan herkesten tam not alan michael kors un üstüne şu an bir parfüm tanımıyorum...
şiddetle tavsiye ederim.

özellikle sıklıkla klasik giyinen
erkeksi, vurucu ve güçlü parfüm sevenler için vazgeçilmez olacaktır
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj mrbars » 17 Ara 2012, 18:28

haftaiçi ofis dışına kaçtığım bir gün, vitrinde ysl m7 bakınıyorum. bulgari man bitmek üzere. unisex ve benzeri kokulardan uzaklaşmaya başladığım bir dönem. tatlı kokuları sevmiyorum artık. dolaptaki dior homme intense, bulgari aqua, davidoff hot water'a elim gitmiyor son aylarda. bu değil, bu da değil, farklı birşey istiyovum, insanlar mutlu olsun istiyoovum.. yok bu o hikaye değildi.

suratta çizgiler, saçta beyazlar arttıkça, bana bildiğin baba kokusu özentisi geldi. ysl kouros, pour homme, ralph lauren polo falan bakıyorum. neyse ysl m7'ye bakacağım, girdik dükkana, çam kokulu polo ve keçiye sıksan kokusunu bastıracak kouros'tan sonra aklımdaki m7'yi denedim. eh kafamdaki kadar erkeksi değil ama, alacağım galiba.

velhasıl kelam ben böyle elde testerlar; bir chanel, bir ysl, bir ralph lauren standları arasında mekik dokurken, ysl önünde satıcı bayanlardan biri yakaladı beni. genç, hoş bir kız. makyajı, iş ve dükkan dolayısıyla fevkalade. kararında bir yeni istanbul şivesi. çok yayvan değil ama, trt1 spikeri gibi de değil; olması gerektiği kadar sıcakkanlı bir türkçe.

satıcı kız: hoşgeldiniz beyefendi, yardımcı olabilir miyim?
mrbars: genel olarak bakıyorum, kouros alabilirim, m7'ye de baktım.
satıcı kız: m7, evet çok güzel bir seçim olur, size yakışır. ysl'in çok güzel bir kokusu, içinde şunlar şunlar bunlar şunlar var.
mrbars: hmm. evet orta notalara doğru nasıl acaba. hmm. hmm.
satıcı kız: içine saf afrodizyak koyuyorlar. biliyorsunuz afrodizyakı.
mrbars: (hafif gevrek gülümseyerek) evet, sizin içinize de biraz koymuşlar galiba.

satıcı kız: ....
ve birşey söylemeden gitti.

benden adam olmaz arkadaş. bir futbolcu 37 sene boyunca rövaşataya kalkıp bir kere de topa vuramaz mı arkadaş ya. gene vuramadık, gene yere düştük.

netice itibariyle m7'yi aldım. yanında 30 TL'ye 40 ml eternity kılıklı ysl l’homme verdiler.
merak edenler varsa; m7'deki afrodizyak kısmı da yalan galiba, golü bırak daha yarısahayı geçemedik. alman kale devam.

:D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj vmetin » 17 Ara 2012, 18:40

Topsuz çalışma da olabilirdi :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Scubat » 17 Ara 2012, 19:00

Michael kors ve hugo boss şuanki tercihlerim
Kullanıcı avatarı
Scubat

Mesaj Erdem35 » 27 Ara 2012, 22:02

benimkilerde bunlar....
Terre d'Hermes
one million
ultraviolet

hermes i kesinlikle denemeden almayın çünki çok çok farklı bir koku ya sev ya terket kokusu... diğerleri herkesin sevebileceği türden....

hermes bittikten sonra çok övülen Caron The 3rd Man almayı düşünüyorum.....

Resim
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj drk » 27 Ara 2012, 22:10

mrbars yazdı:haftaiçi ofis dışına kaçtığım bir gün, vitrinde ysl m7 bakınıyorum. bulgari man bitmek üzere. unisex ve benzeri kokulardan uzaklaşmaya başladığım bir dönem. tatlı kokuları sevmiyorum artık. dolaptaki dior homme intense, bulgari aqua, davidoff hot water'a elim gitmiyor son aylarda. bu değil, bu da değil, farklı birşey istiyovum, insanlar mutlu olsun istiyoovum.. yok bu o hikaye değildi.

suratta çizgiler, saçta beyazlar arttıkça, bana bildiğin baba kokusu özentisi geldi. ysl kouros, pour homme, ralph lauren polo falan bakıyorum. neyse ysl m7'ye bakacağım, girdik dükkana, çam kokulu polo ve keçiye sıksan kokusunu bastıracak kouros'tan sonra aklımdaki m7'yi denedim. eh kafamdaki kadar erkeksi değil ama, alacağım galiba.

velhasıl kelam ben böyle elde testerlar; bir chanel, bir ysl, bir ralph lauren standları arasında mekik dokurken, ysl önünde satıcı bayanlardan biri yakaladı beni. genç, hoş bir kız. makyajı, iş ve dükkan dolayısıyla fevkalade. kararında bir yeni istanbul şivesi. çok yayvan değil ama, trt1 spikeri gibi de değil; olması gerektiği kadar sıcakkanlı bir türkçe.

satıcı kız: m7, evet çok güzel bir seçim olur, size yakışır. ysl'in çok güzel bir kokusu, içinde şunlar şunlar bunlar şunlar var.
mrbars: (hafif gevrek gülümseyerek) evet, sizin içinize de biraz koymuşlar galiba.

benden adam olmaz arkadaş. bir futbolcu 37 sene boyunca rövaşataya kalkıp bir kere de topa vuramaz mı arkadaş ya. gene vuramadık, gene yere düştük.

netice itibariyle m7'yi aldım. yanında 30 TL'ye 40 ml eternity kılıklı ysl l’homme verdiler.
merak edenler varsa; m7'deki afrodizyak kısmı da yalan galiba, golü bırak daha yarısahayı geçemedik. alman kale devam.

Ben bu yazıyı yeni gördüm :lol: Sonu acıklı ama olay süper :D :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 27 Ara 2012, 23:24

Drk yazdı:
mrbars yazdı:haftaiçi ofis dışına kaçtığım bir gün, vitrinde ysl m7 bakınıyorum. bulgari man bitmek üzere. unisex ve benzeri kokulardan uzaklaşmaya başladığım bir dönem. tatlı kokuları sevmiyorum artık. dolaptaki dior homme intense, bulgari aqua, davidoff hot water'a elim gitmiyor son aylarda. bu değil, bu da değil, farklı birşey istiyovum, insanlar mutlu olsun istiyoovum.. yok bu o hikaye değildi.

Ben bu yazıyı yeni gördüm :lol: Sonu acıklı ama olay süper :D :thumbup:

İbretlik aforizma :D "evet, sizin içinize de biraz koymuşlar galiba"
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

ÖncekiSonraki

Dön TSF Parfüm - Perfume

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners