Whiskey bal覺覺nda Sn. Foottwo ile yapt覺覺m覺z fikir al覺verii ve kendisinin cabinet humidorunun g羹zelliinin gaz覺yla, art覺k yetmediini d羹羹nd羹羹m desktop humidorumu elektronik dolap humidor ile deitirdim.
Yakla覺k 2 g羹n bo 癟al覺t覺r覺p ayarlad覺覺m 覺s覺 ve nem oranlar覺n覺 yakalamas覺n覺 takip ettim. Gayet baar覺l覺yd覺. ekmecelerin sedir olmas覺 nedeniyle nem oran覺n覺 %1 veya %2 oran覺nda d羹羹k tuttuunu d羹羹nerek, 癟ekmeceleri saf su ile silerek bir nevi seasoning yapt覺m ve neme doyurdum.
u anda istediim 20c s覺cakl覺k ve %70 nem oran覺n覺 +/-1 ile yakal覺yor.
4 g羹nl羹k bir izlenim ile kafam rahat bir ekilde kullanabileceim bir 羹r羹n gibi duruyor. Ama hen羹z purolarda fiziki bir deiim yok. Doru neme doyup, doru 覺s覺yla formlar覺n覺 yakalay覺p korumalar覺n覺 umuyorum.
Bug羹ne kadar farkl覺 formattaki nemlendirme 羹r羹nleri i癟in harcamalar覺ma, g羹n ge癟tik癟e yetmesii i癟in 2 kez b羹y羹k humidor almama , fazla purolar覺 humidor baglerde saklamama ve en 繹nemlisi kuruyan purolar覺n da覺l覺p i癟ilememesi, nemlilerin de her 癟ekimde tekrar yak覺lmas覺 gibi maddi manevi zararlardan sonra, ilk aamada biraz y羹ksek bir harcama gibi olsa da, daha sonra keke dememek i癟in, tek kurun at覺p hedefi on ikiden vurmak i癟in bu zevke g繹n羹l verenlere iddetle tavsiye ederim [emoji846]
Bol dumanlar...