TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yükl

Mesaj Najdorf » 31 Mar 2016, 14:10

Serxx in yaptığı incelemeyi okumuştum fakat orada kadranın rengi tam olarak belli olmuyor. ;)
Kullanıcı avatarı
Najdorf

Mesaj SeRxx » 31 Mar 2016, 14:36

Kadranın asıl rengini yakalamakta zorlandım biraz. Sanırım daha iyi bir fotoğraf makinası gerek. Fotoğraflarda göründüğünde çok daha iyi olduğu kesin ama ;)

Resim
Najdorf yazdı:Serxx in yaptığı incelemeyi okumuştum fakat orada kadranın rengi tam olarak belli olmuyor. ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Najdorf » 31 Mar 2016, 14:47

Renk seçimi gerçekten çok iyi :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Najdorf

Mesaj Bond » 31 Mar 2016, 16:47

Star bir daha proje olunca dizayn takımında yerin garanti :D Anladım dediğini o şekilde de olabilir elbette TSF yazmadan. Daha orantılı duracaktır doğru ancak TSF yazması hoş sanki :roll:

Ground arka kapak inan bilemiyorum ama bir şekilde temin edilir diye düşünüyorum. Maalesef net bilemiyorum servisten yedek parça olarak satılıyor mu diye. Ancak herkes tabii kendine göre saate bir şey yazarsa özel limitli saat olması çok anlamlı olmayacaktır. Benzer sistemi Steinhart ile biz yapmıştık fakat hepsi farklı isimle gravür kapaklar aynı formatta idi. Aslında bunda da yapılabilirdi belki ek masraf ve uğraşı ile neden olmasın ancak burada genel katılımcı ve kullanıcılar için ekstra çelik bilezik hediyesi çok daha kullanışlı oluyor. Saati bir alalım cam kapak durumu öğrenilir fakat bu ISO 6425 gerçek 300M diver saati olduğu için sökülünce basınç testine girmesi lazım saatin. Bu yüzden sık sık değiştirmek zor olacaktır.

Mavi renk çok güzeldi :thumbup: Bezel siyah seramik ile biraz boğuluyor ve tam rengi yansıtmıyor. Eğer yanılmamış isek Wolfram Tungsten bezel ile çok daha ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum :champ: Bekleyeceğiz mecburen ama keşke hemen verseler :super: :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Baran » 31 Mar 2016, 19:13

Beklemek ölüm gibi hazır Oris motivasyonumda tavan yapmışken
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Star » 01 Nis 2016, 13:32

Bond, çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım :champ:

Biraz detaycıyım kusura bakmayın.

Beni rahatsız eden durum şuydu. Saatin her yerinde TSF yazmasın istedim. Biraz eşikaltı, Bilinçaltı katalım istedim :) arkadaki TSF Logosundaki TSF yazısının S harfi büyük geldi Gözüme. Ortadaki Büyük S logosundan bahsetmiyorum. Yanında yazan TSF logosunun ortasındaki S :) Bu yüzden böyle bir fikir sundum. Zaten saatte TSF Limited Edition ve Arkada TSF Exclusive yazıyor. Örnek vermek gerekirse nasıl mercedesin Yıldızını gördüğümüzde mercedes olduğunu anlıyoruz, ya da ısırılmış elma = Apple :) marka bilinirliği böyle oluşturuluyor. işte TSF'nin S logosunu görünce de İşte bu bir TSF Edition demeliler, diyecekler :thumbup:

Ancak daha önce de belirttiğim gibi, her şekilde özel bir saat olacak diye düşünüyorum. Ne kadar çok TSF Yazmışım :D

Saygılar :champ:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Clk » 01 Nis 2016, 16:21

Star yazdı:Bond, çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım :champ:

Beni rahatsız eden durum şuydu. Saatin her yerinde TSF yazmasın istedim. Biraz eşikaltı, Bilinçaltı katalım istedim :) arkadaki TSF Logosundaki TSF yazısının S harfi büyük geldi Gözüme. Ortadaki Büyük S logosundan bahsetmiyorum. Yanında yazan TSF logosunun ortasındaki S :) Bu yüzden böyle bir fikir sundum. Zaten saatte TSF Limited Edition ve Arkada TSF Exclusive yazıyor. Örnek vermek gerekirse nasıl mercedesin Yıldızını gördüğümüzde mercedes olduğunu anlıyoruz, ya da ısırılmış elma = Apple :) marka bilinirliği böyle oluşturuluyor. işte TSF'nin S logosunu görünce de İşte bu bir TSF Edition demeliler, diyecekler :thumbup:

Ancak daha önce de belirttiğim gibi, her şekilde özel bir saat olacak diye düşünüyorum. Ne kadar çok TSF Yazmışım :D

Star, verdigin Mercedes örnegi cok güzel bir örnek ve sadece Mercedes icin gecerli. Diger bütün araclarda bir sekilde bir yerinde marka yazar ;) Ufak bir ekleme olsun dedim. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Tgm » 01 Nis 2016, 19:20

Clk yazdı:
Star yazdı:Bond, çok teşekkür ederim. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım :champ:

Star, verdigin Mercedes örnegi cok güzel bir örnek ve sadece Mercedes icin gecerli. Diger bütün araclarda bir sekilde bir yerinde marka yazar ;) Ufak bir ekleme olsun dedim. :thumbup:

İtirazım var :!: :) ilk aklıma gelen Audi ve Bmw.. Klasikleri bilmiyorum. Peşin konuşmayım ama çağdaş modellerde yazmıyor degil mi?

Kıvanç aracın neresinde "bmw" yazıyor? :)
En son Tgm tarafından 01 Nis 2016, 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners