TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yükl

Mesaj Star » 24 Mar 2016, 21:51

Resim
Arkası böyle olsa harika olmaz mı :) yalnızca ben mi böyle düşünüyorum acaba. Ya da arkası kapalı olacaksa da TSF yazmadan sadece S logosu olsun merkez dairede. Zaten dış çerçevede tsf exclusive vs. İbaresi var. Kadranda da tsf Limited Edition yazacak. En Güzeli yedek cAm kapak versinler :)
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj Bond » 24 Mar 2016, 23:02

Arkadaşlar herkese selamlar ve iletileri için teşekkürler. İsviçre'den dün döndük. Fuar çok verimli ve güzel geçti :champ:

Ground logo büyüklüğü ile oynayacaklarını zannetmiyorum. Zaten bu kadar değişikliği ve Türkiye'de TSF için olacak üretim adedini çok zor kabul ettiler.

Star normal modellerde bu tarz kapak mevcut. Ekstra olarak vermeleri haline fiyat artacaktır. Servisten arzu edenler belki yedek parça olarak satın alabilir ama bilgim şu an yok. Özel engrave arka kapak için çok uğraştık ancak elbette zevk ve tercih meselesi bunlar.

Bu arada Oris başkanı ile İsviçre'de yemekte buluşma imkanım oldu. Kendisi ile projeyi detaylıca konuştuk. Projemiz tam anlamı ile onaylandı :thumbup: Oris önce 100 adet ve daha sonra 200 veya 250 adete kadar limitli olmasını istedi ben kabul etmedim. Farklı ülkelere gönderileceğinden dolayı Türkiye distribütörü üzerinden gitmeyecekti ve bu durumda proje daha farklı bir hal alacaktı. Zaten 3-4 ülke distribütöründen fiyatın düşük olması sebebi ile şikayet gelmiş :D Özel sebeple indirim yansıtıldığını belirttik. Oris Almanya, Fransa vb bazı distribütörlerine iletecek bu açıklamayı. Saatin liste fiyatı 2.490 CHF oluyor.

Diğer limitli bir çok üretimde COSC zaten yok. TSF Edition nadir COSC sertifikalı modellerden birisi olacak.

Sellita mekanizmayı bir çok Swiss markası uzun süredir zaten kullanıyor. TAG Heuer Aquarace vb. Mekanizma kendini ispatlamış gayet iyi bir kalibre.

Mavi kayış da tamam :thumbup: İlk mavi kayış sadece bizim için üretilecek. Renk saate uyumlu olarak mat ve çok canlı olmayan görsellerde benim hazırladığım renge yakın olacak. Prototipini bitince göreceğiz :champ: Ekstra çelik bilezik ise hediye :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Ground » 24 Mar 2016, 23:14

Cevaplar için çok teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Bond » 24 Mar 2016, 23:21

Bu arada beni çok mutlu eden bir bilgi olarak Baselworld fuarında Patek Philippe, Rolex, Omega, Tudor, Zenith, Seiko, Maurice Lacroix, TAG Heuer vb bir çok markanın tasarım, pazarlama, ürün gibi departmanlardan bir çok global direktör, yetkili vb kişi Oris TSF Limited Edition modelinin çizimlerini TSF özel gösterimlerinde ve basın toplantılarında gördü. Herkes fiyatlandırması, kutu içeriği, teknik özellikleri, renkleri ve tasarımı ile çok olumlu yorumlar yaparak beğenilerini dile getirdi.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Star » 24 Mar 2016, 23:34

Havadisler güzel :) Baselwold TSF Ltd. Edition ile çalkalanmış :) Projenin fuar zamanına denk gelmesi de harika olmuş.
Bu arada arka tasarımın kötü olduğunu Söylemek istemedim. Orisin o kırmızı rotorunun gözükmesi ayrı bir hava katıyor. Bununla ilgili fikrimi belirtmek istedim sadece. Özel gravür kapak da ayrı bir hava katıyor o ayrı. Ondan da bahsettim zaten. Merkez dairede TSF yazmadan sadece S logosu da olabilir diye. Daha cool bir görünüm katabilir diye düşünüyorum. Bunlar herkese göre değişir tabi ki. İnsan ister istemez heyecanlanıyor. Aklıma gelenleri Söylemek istedim tasarım ile ilgili.
Bunların hepsi bir yana Emeğinize sağlık. Umuyorum ki çok başarılı bir proje olacak :champ:
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj o2o » 24 Mar 2016, 23:55

Bond yazdı:Bu arada beni çok mutlu eden bir bilgi olarak Baselworld fuarında Patek Philippe, Rolex, Omega, Tudor, Zenith, Seiko, Maurice Lacroix, TAG Heuer vb bir çok markanın tasarım, pazarlama, ürün gibi departmanlardan bir çok global direktör, yetkili vb kişi Oris TSF Limited Edition modelinin çizimlerini TSF özel gösterimlerinde ve basın toplantılarında gördü. Herkes fiyatlandırması, kutu içeriği, teknik özellikleri, renkleri ve tasarımı ile çok olumlu yorumlar yaparak beğenilerini dile getirdi.

[emoji122][emoji122][emoji122]
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Bond » 25 Mar 2016, 00:09

Elbette söyleyebilirsin :thumbup: Standart kapak olmadıktan sonra senin ve bazı arkadaşların dediği gibi hoş olurdu ancak yapmayacaklarını belirttiler. Ben başta aslında rotor üzerine S logonun oturtulmasını istedim ancak çok ekstra maliyet olur ve zaten Oris mekanizmalarda simge olan kırmızı rotoru değiştirmeyi kabul etmeyeceklerini biliyordum. Bu arada tarih çarkı için siyah üzerine haftasonları için kırmızı font da sordum ancak hepsi bunların ekstra fiyat artışı ve teslim süresinin uzaması demek. Elbette kabul ettirmekte bir hayli zor maalesef. Ama şu an bile gayet özellikli güzel bir diver modeli oldu bence.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Star » 25 Mar 2016, 00:25

Bilgi için tekrar teşekkürler Bond. Çok da zorlamamak gerek :) projeyi 2017ye sarkıtıp sixty five fiyatına çıkarmayalım. Bu hali ile bile çok şık ve farklı bir model oldu kanımca. Yine de tartışılabilir ufak detaylar olabilir :))

Not: Gravür kapak Üzerindeki merkezdeki TSF S Şeklindeki logomuz yalnızca S logo şeklinde olabilir estetik açıdan.

Saygılar.
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners