Arkadaşlar herkese selamlar ve iletileri için teşekkürler. İsviçre'den dün döndük. Fuar çok verimli ve güzel geçti
Ground logo büyüklüğü ile oynayacaklarını zannetmiyorum. Zaten bu kadar değişikliği ve Türkiye'de TSF için olacak üretim adedini çok zor kabul ettiler.
Star normal modellerde bu tarz kapak mevcut. Ekstra olarak vermeleri haline fiyat artacaktır. Servisten arzu edenler belki yedek parça olarak satın alabilir ama bilgim şu an yok. Özel engrave arka kapak için çok uğraştık ancak elbette zevk ve tercih meselesi bunlar.
Bu arada Oris başkanı ile İsviçre'de yemekte buluşma imkanım oldu. Kendisi ile projeyi detaylıca konuştuk. Projemiz tam anlamı ile onaylandı

Oris önce 100 adet ve daha sonra 200 veya 250 adete kadar limitli olmasını istedi ben kabul etmedim. Farklı ülkelere gönderileceğinden dolayı Türkiye distribütörü üzerinden gitmeyecekti ve bu durumda proje daha farklı bir hal alacaktı. Zaten 3-4 ülke distribütöründen fiyatın düşük olması sebebi ile şikayet gelmiş

Özel sebeple indirim yansıtıldığını belirttik. Oris Almanya, Fransa vb bazı distribütörlerine iletecek bu açıklamayı. Saatin liste fiyatı 2.490 CHF oluyor.
Diğer limitli bir çok üretimde COSC zaten yok. TSF Edition nadir COSC sertifikalı modellerden birisi olacak.
Sellita mekanizmayı bir çok Swiss markası uzun süredir zaten kullanıyor. TAG Heuer Aquarace vb. Mekanizma kendini ispatlamış gayet iyi bir kalibre.
Mavi kayış da tamam

İlk mavi kayış sadece bizim için üretilecek. Renk saate uyumlu olarak mat ve çok canlı olmayan görsellerde benim hazırladığım renge yakın olacak. Prototipini bitince göreceğiz

Ekstra çelik bilezik ise hediye