TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yükl

Mesaj tarkani » 05 Mar 2016, 21:42

Benim de ne yalan söyleyim beyaz, hatta sarı kayış iyi olur diyordum. Renkli saatler yazın güzel duruyor. İzmir'de de yazları uzun sürüyor.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj sergi » 05 Mar 2016, 23:45

Clk yazdı:
sergi yazdı:Renkler resimde göründüğü gibi çıkmayabiliyor gerçekte. Orisin renkli turuncu bir silikon kayışını görmüştüm çocuk saati gibi görünüyordu. Ya çok iyi çıkacak ya da keşke renkli kayış olmasaymış dedirtecek bir durum çıkabilir. Kayış renginin tercihe bağlı siyah veya lacivert seçenekli olması mümkün mü?

Renkler fotografta (resim degil fotograf bu arada) göründügü gibi degil zaten! Fotografta siyah görünen kayis lila, mavi görünen kayis ise pembe renk olarak teslim edilecek! Sorun yok yani. Numara alan herkes bu gercegi biliyor ;)

Saat yapılmış ve fotoğrafı mı çekilmemiş anlamadım. Öyle olsa bile bu üslupta bir kişinin moderatör olması kadar ciddi bir hata yok ortada. Saatleri almadan önce gidip canlı görmeye hiç gerek yok o zaman resim fotoğraf her ne ise bakılıp alınabiliyorsa. Ben sadece, orisin en dikkat çekici renkleri olan turuncu renk ağırlıklı bir çok model gördüm ve resimlerde (eğer çizimse bana göre resimdir) görüldüğü kadar bir albenisi yoktu aksine hoşuma gitmedi demek istedim. Kişisel fikrim lacivert eğer maviye daha yakın bir ton olarak çıkarsa beğeni oranının düşeceğini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
sergi

Mesaj leonardo06 » 06 Mar 2016, 20:23

konu ilk ortaya çıktığı zamanlar sordum ama yanıt alamadım. yada ben göremedim. Türkiye dışındakiler yararlanabilecek mi bundan? evetse nasıl:) bi aydınlatırsan sevinirim Bond kardeşim
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj Baran » 06 Mar 2016, 20:46

İtinayla kargolanır sorun olacagını düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bond » 06 Mar 2016, 22:05

Türkiye dışında yaşayıp projeye katılan bazı arkadaşlarımız var. İki şekil olabilir ilki Türkiye'de vereceğiniz bir adrese teslim edilmesi ve onların size ulaştırması, ikincisi distribütör firmanın Türkiye dışı adrese kargo yapması ancak bunu detaylarını distribütör'den öğrenip sizlere bilgi vereceğim.

Mavi kayış tonu konusu için şunu diyebilirim. Yüklenen tasarımda bulunan renge yakın koyu mavi bir kayış düşünülmüştür. Kayış rengini mümkün olduğunda fotoğrafını çektirip buraya yükleriz. Ancak renk tonunun herkesin beğeneceği bir ton olacağını garanti edemeyiz. Kimileri parlak canlı mavi bir renk severken kimileri koyu daha mat bir mavi sevebilir. Oris firmasına ve bize göre tasarımdaki tarz koyu mavi çok canlı olmayan bir mavi tonu yakışacaktır diye düşünüldüğünden o şekilde hazırlanıp gönderilmiş. Google'a blue rubber strap yazınca orta üst markalarda kullanılan bir çok mavi kayış çıkıyor. Çoğunda bu tarz canlı olmayan bir mavi kullanılmış öyle olması daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Mavibu76 » 10 Mar 2016, 17:03

Oyum Çelik kordondan yana daha prestijli görünüyor ama mavi kayışta daha estetik görünüyor
Kullanıcı avatarı
Mavibu76

Mesaj kilimanjaro » 10 Mar 2016, 17:12

Mavibu76 yazdı:Oyum Çelik kordondan yana daha prestijli görünüyor ama mavi kayışta daha estetik görünüyor

Çelik kordon zaten verilecek , endişeniz olmasın.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Bond » 10 Mar 2016, 17:17

Kilimanjaro'nun belirttiği gibi saat ile beraber çelik bilezik ve silikon kayış bulunacak :champ: Çelik bilezik hediye olarak kutuda yer alacak diye düşünebilirsiniz :thumbup:

Bu arada yurt dışı gönderim konusunu sordum. Yurt dışına gönderebiliyorlar :thumbup: Zaten Tempus Saat ve Şark Saat kardeş firmalar. Merkezleri de aynı adreste. Şark Saat yıllardır Ulysse Nardin, Richard Mille, Corum, Graham gibi saatlerin Türkiye distribütörü olduğundan bir çok kereler yurt dışı gönderim yapılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners