Bond yazdı:Perşembe ve Cuma Oris ile İsviçre'de toplantı var. Verdiğimiz tasarımları beğendi OrisDetaylar toplantıda kesinleşir sanırım ve ilerleriz
![]()
![]()
Harika

Bond yazdı:Perşembe ve Cuma Oris ile İsviçre'de toplantı var. Verdiğimiz tasarımları beğendi OrisDetaylar toplantıda kesinleşir sanırım ve ilerleriz
![]()
![]()
![]()
![]()
hozburun yazdı:BaranLeaks
Bond yazdı:Ana proje saatimiz Aquis zaten. Diver ruhuna uyacak okyanus rengi mavi kadran üzerinde duruyoruz kesinleşmedi diye buraya tasarım denemesi yüklemiyorum. Sixty-Five içinde ekstra olarak sorduk kısıtlı adette çok az kişiselleştirme olur mu diye ancak fiyat yüksek olacaktır diye düşünüyorum. Ben pek kabul edeceklerini ya da etseler bile katılım yapacak üyelerin yeterli sayıda olacağına pek ihtimal vermiyorum. Sonuçta bu saatin tüm şartları ile uygun olması ana isteğimiz. 65 için aslında en güzel tasarım yeşil kadran, koyu yeşil bezel ve bronz kasalı bir saat düşünmüştüm ama bronz hem herkese hitap etmez hemde Oris bu sene Baselde zaten farklı kasada ilk bronz saatini çıkaracak. Muhtemelen 65 içinde ilerleyen zamanlarda bir bronz yapabilirler diye tahmin ediyorum.
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
|