TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Special Edition Proje Saati Ön Bilgi Kon

Mesaj bumingaffar » 30 Ara 2015, 01:41

darksider yazdı:Bugün Quadran'a uğrayarak her iki adayı da canlı görme şansım oldu.
Açıkçası benim için hiç iyi olmadı bu ziyaret zira muazzam bir kafa karışıklığına sebebiyet verdi :D ve düşüncelerimi önemli ölçüde değiştirdi.

İki önemli sonuç;

1) Aquis, fotoğrafların aksine, göründüğünden çok daha "başarısız"

2)65, fotoğrafların aksine, göründüğünden çok daha "başarılı" bir saat.

Bunlar ışığında düşündüklerim,

Aquis, ancak "Tsf edition" dokunuşuyla alınacak hale gelir.

65'e "Tsf Edition" dokunuşu acaba nasıl uygulanabilir?

65'in kordonu ile ilgili düşüncelerim aynen devam ediyor, mevcut silikon kordon fotoğrafta göründüğünden çok daha başarılı olsa da bence tekstil kordon tercih edilmeli eğer bu model olacaksa.

Boyut ile ilgili düşüncelerim devam ediyor, olduğundan büyük görünse de, benim alışık olduğumdan küçük duruyor bileğimde.

Final; bir önceki uzun mesajımda 65'i görünce "umarım canlı görünce fikrim değişir" yazmıştım, gördüm ve değişti... :D

Her ikisi için de projeye dahil olmaya karar vermek ile birlikte, oyum "tekstil kordonlu, cam arka kapaklı, baz siyah kadranlı" 65'e olarak değişebilir :D :D
Resim
Resim
Resim
Resim

Sahsi fikrim, siyah kadrani alip ciksaydiniz.buyuk ihtimalle hayranlari olarak quadran'a saldiriya gecip, 65'i almak icin rezerv savasinda bulunacagiz, sayet 65 projesi olmaz ise :)
Rezerv savaslari olmasin.!!!!

Geri bildirim icin ayrica Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
bumingaffar

Mesaj orakay » 30 Ara 2015, 14:37

Peki 65 gerçekten dalış saati olarak kullanılabiliyor mu ? Normalde 100m resistance dalışa uygun değil olarak listelenir.
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj sinanarmy » 30 Ara 2015, 18:44

Zevkler tartisilmaz nerdeyse yari yariya oylar. Aquis son yollanan resim dede aslinda ben burdayim diyor biraz oynanirsa guzel olur 65 nedense bana biraz emekli isi geliyor
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj gunslinger19 » 30 Ara 2015, 22:33

Katılıyorum :thumbup: ek olarak da oradaki Aquis bence türünün kötü bir renk kombinasyonuna sahip.
sinanarmy yazdı:Zevkler tartisilmaz nerdeyse yari yariya oylar. Aquis son yollanan resim dede aslinda ben burdayim diyor biraz oynanirsa guzel olur 65 nedense bana biraz emekli isi geliyor
Kullanıcı avatarı
gunslinger19

Mesaj Baran » 31 Ara 2015, 04:33

65 severler pek ümitlenmesin bence :) Kuşlar Aquıs diyor
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Anesthesia » 31 Ara 2015, 07:43

Ikisinin de gideri var bence, aquis denedim geçen hafta, bilekte gayet iyi duruyor, kronograf modelleri çok kalın göründüğü için denemeye korktum, hevesim kaçmasın diye:) ilgilenen hanımefendi oris satışına yeni başladıklarını ve hakkinda pek birşey bilmediğini itiraf ederken forumdan pek çok kişinin saati denemek için geldiğini ve onların (bizlerin) bu markanın tarihçesine ve modellerine kendisinden daha hakim olduğunu söylediğinde kahkahama engel olamadım.
Son olarak bilekte aquis:

Resim

65 yoktu deneyemedim ama liste fiyatlarını söylediğinde yüzümde gülumseme belirdi, forum moderatörlerimizin çabalarıyla yapilacak olan indirimle beraber son derece uygun fiyata böylesine güzel bir saate sahip olmak büyük şans olacak
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj Cotton » 31 Ara 2015, 09:57

Anesthesia yazdı:Ikisinin de gideri var bence, aquis denedim geçen hafta, bilekte gayet iyi duruyor, kronograf modelleri çok kalın göründüğü için denemeye korktum, hevesim kaçmasın diye:) ilgilenen hanımefendi oris satışına yeni başladıklarını ve hakkinda pek birşey bilmediğini itiraf ederken forumdan pek çok kişinin saati denemek için geldiğini ve onların (bizlerin) bu markanın tarihçesine ve modellerine kendisinden daha hakim olduğunu söylediğinde kahkahama engel olamadım.
Son olarak bilekte aquis:

Resim

65 yoktu deneyemedim ama liste fiyatlarını söylediğinde yüzümde gülumseme belirdi, forum moderatörlerimizin çabalarıyla yapilacak olan indirimle beraber son derece uygun fiyata böylesine güzel bir saate sahip olmak büyük şans olacak

Mesaj Cotton » 23 Ara 2015, 18:52
Cotton yazdı:
Forumu inceledikçe bildiğim markaların haricinde akla hayale gelmeyen saatlerin burada buluştuğunu gördüm.

Sonuç olarak TSF sayesinde değişik saat modellerinin olduğunu ve TSF sayesinde otomatik saatlerin hak etiği değeri burada bulduğunu gördüm. Yani burası meraklıları için iyi bir saat tanıtım reklam ve deklare etme yeri.

ORİS markasına gelince şimdiye kadar hiç duymamıştım forumdan anladığım kadarıyla çok kaliteli ve iyi bir saat ama bunu anlamam TSF forum sayesinde oldu. Fakat ORİS markası Türkiye'de anket yapsa eminim ki genelde bilen ve kullanan az orandadır. :?: Bu sebeplerden dolayı şahsi düşüncem ORİS tanıtım ve kendini Türkiye kullanıcıları için TSF forum iyi bir ispat tanıtım yeridir.

Forumda ORİS saat alınabilecek şartlarda; fiyat seçeneği sunabilirse satıcı için yeni pazarlar açacak, alıcı için ise yeni ve kaliteli bir markanın var olduğunu görecektir.

Teşekkürler TSF :thumbup:

Anesthesia :thumbup:
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj Bg17 » 31 Ara 2015, 17:24

Aquis farkli renk kombinasyonu ile daha spor duruyor.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners