TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Special Edition Proje Saati Ön Bilgi Kon

Mesaj hozdemir » 28 Ara 2015, 02:10

Katılıp katılamayacagımı bilmiyor olsam da projeye bayıldım, nabzım 65 fakat Aquis de al beni diyor :lol:
Kullanıcı avatarı
hozdemir

Mesaj özgürörnek » 29 Ara 2015, 01:26

Bende daha bir saat almış değilim kısa sürede bir çalışma ortaya çıkarsa herhangi biri için bende kampanya kapsamında yararlanmak isterim
Kullanıcı avatarı
özgürörnek

Mesaj hyeem » 29 Ara 2015, 12:55

Herkese Merhaba

Bende projeye katılmayı istiyorum ama hem model hem de fiyat belirleyici bir etken olacak.

Sizlerle bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Bu fikrin gerçekleşmesi tabiî ki de formun belirleyeceği, izin vereceği bir durum, dolayısıyla yazacaklarımın buna göre değerlendirilmesini rica ediyorum.

Forum için Projenin Digital Dergisini yapmak istiyorum. Böylece TSF’nin kendi magazini de ortaya çıkmış olur.

İsmine karar verilmesi de sonraki bir aşama ama şimdilik bu dergiye TSF Magazine demek istiyorum.

TSF Magazine bu proje ve önümüzdeki projelerde yayınlanacak güzel bir çalışma olabilir. İçeriğin hep birlikte karar verilebileceği aşamalarda bir birinden değerli fikirlerin değerlendirilerek, Oris Aquis veya 65 TSF Edition’ın hikayesini anlatacak, her şey kesinleştikten sonra da tamamlanarak, hem Appstore hem de GooglePlay de yayınlanacak olan TSF Magazine; TSF ve Oris’in daha fazla reklamının ve şovunun yapıldığı bir mecra olabilir. Bakarsınız belki de daha fazla indirimin kapısı aralanabilir… :D :D

Dünyadaki diğer saat forumlarının böyle bir çalıması var mıdır, yada hiç ihtiyaç duyulmuşmudur bilemiyorum. Fakat dünyada da bir ilk olabilir. (Yada çok mu gereksiz bir çalışma olurdu?)

Ne dersiniz denemeye değmez mi?
Kullanıcı avatarı
hyeem

Mesaj eyimen » 29 Ara 2015, 15:05

Kulaga hos geliyor :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj darksider » 29 Ara 2015, 16:43

Bugün Quadran'a uğrayarak her iki adayı da canlı görme şansım oldu.
Açıkçası benim için hiç iyi olmadı bu ziyaret zira muazzam bir kafa karışıklığına sebebiyet verdi :D ve düşüncelerimi önemli ölçüde değiştirdi.

İki önemli sonuç;

1) Aquis, fotoğrafların aksine, göründüğünden çok daha "başarısız"

2)65, fotoğrafların aksine, göründüğünden çok daha "başarılı" bir saat.

Bunlar ışığında düşündüklerim,

Aquis, ancak "Tsf edition" dokunuşuyla alınacak hale gelir.

65'e "Tsf Edition" dokunuşu acaba nasıl uygulanabilir?

65'in kordonu ile ilgili düşüncelerim aynen devam ediyor, mevcut silikon kordon fotoğrafta göründüğünden çok daha başarılı olsa da bence tekstil kordon tercih edilmeli eğer bu model olacaksa.

Boyut ile ilgili düşüncelerim devam ediyor, olduğundan büyük görünse de, benim alışık olduğumdan küçük duruyor bileğimde.

Final; bir önceki uzun mesajımda 65'i görünce "umarım canlı görünce fikrim değişir" yazmıştım, gördüm ve değişti... :D

Her ikisi için de projeye dahil olmaya karar vermek ile birlikte, oyum "tekstil kordonlu, cam arka kapaklı, baz siyah kadranlı" 65'e olarak değişebilir :D :D
Resim
Resim
Resim
Resim
Nothing lasts forever, and we both know hearts can change...
Kullanıcı avatarı
darksider

Mesaj shichinin » 29 Ara 2015, 17:32

Katkın için teşekkürler Darksider. :champ:
65 destekçilerinin artması sevindirici. Bu model için tavsiye ettiğin değişikliklere ben de katılıyorum.
Mavi kadran model tanıtım fotoğraflarında çok güzel görünüyordu ancak senin bilekte siyah kadran
çok daha güzel görünüyor. Bir an önce gidip ben de denemeliyim.
Kullanıcı avatarı
shichinin

Mesaj Cotton » 29 Ara 2015, 21:28

darksider yazdı:Resim

:thumbup:
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj o2o » 30 Ara 2015, 00:41

darksider yazdı:.....
Boyut ile ilgili düşüncelerim devam ediyor, olduğundan büyük görünse de, benim alışık olduğumdan küçük duruyor bileğimde.

Final; bir önceki uzun mesajımda 65'i görünce "umarım canlı görünce fikrim değişir" yazmıştım, gördüm ve değişti... :D

Her ikisi için de projeye dahil olmaya karar vermek ile birlikte, oyum "tekstil kordonlu, cam arka kapaklı, baz siyah kadranlı" 65'e olarak değişebilir :D :D
Resim
Resim

Abi bileğe çok yakışmış. Resmen beni çıkarma diye bağırıyor. [emoji2][emoji2][emoji2][emoji106][emoji106][emoji106]
En son o2o tarafından 30 Ara 2015, 04:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
o2o

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners