TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Divers TSF Limited Edition Konusu / Ön Tasarım Yüklendi

Oris Aquis Divers TSF Exclusive Limited Edition COSC İçin Özel Bölüm

Re: Oris Divers TSF Special Edition Proje Saati Ön Bilgi Kon

Mesaj ergenekon » 23 Ara 2015, 00:44

Ücret uygun olursa şahane olur diyeceğim ama oris ise 3000 den aşağı olmayacak gibi:(
Hayat Allahı anmak ile değer kazanır...
Kullanıcı avatarı
ergenekon

Mesaj shichinin » 23 Ara 2015, 00:48

mucadeleci yazdı:Benim için '65 e alternatif yok 8-) Oris markası içinde. '65 bu projenin hakkı kesinlikle. Hem olgunluğa ermiş bir foruma bu projede, olgunluğa ermiş bir saat tasarımı olmalı, Vintage havası ile '65 bunu fazlası ile veriyor. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

+1
Kullanıcı avatarı
shichinin

Mesaj mehmetalpcan » 23 Ara 2015, 01:22

Fiyat netlesir ise birçok kişi saat alımlarını erteleyip oris alabilir yok yüksek rakam çıkarsa eğer orient bakmaya devam edecek gibiyiz bir an önce fiyatı aciklansin
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj MertYe » 23 Ara 2015, 08:03

mehmetalpcan yazdı:Fiyat netlesir ise birçok kişi saat alımlarını erteleyip oris alabilir yok yüksek rakam çıkarsa eğer orient bakmaya devam edecek gibiyiz bir an önce fiyatı aciklansin

Ben daha ne olacağı belli olmayan bir saate fiyat vereceklerini sanmıyorum. Sonuçta hangi model olursa olsun belli özelleştirmeler yapılacak ve buda fiyatı ister istemez etkileyecek. Buradaki fiyatlandırma tamamen Oris ile alakalı. Kollar yeşil olursa ayri fiyat kadran üzerinde önceki projeler gibi TSF gibi ibareler olursa ayrı fiyat vereceklerdir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Tolgi06 » 23 Ara 2015, 09:06

MertYe yazdı:
mehmetalpcan yazdı:Fiyat netlesir ise birçok kişi saat alımlarını erteleyip oris alabilir yok yüksek rakam çıkarsa eğer orient bakmaya devam edecek gibiyiz bir an önce fiyatı aciklansin

Ben daha ne olacağı belli olmayan bir saate fiyat vereceklerini sanmıyorum. Sonuçta hangi model olursa olsun belli özelleştirmeler yapılacak ve buda fiyatı ister istemez etkileyecek. Buradaki fiyatlandırma tamamen Oris ile alakalı. Kollar yeşil olursa ayri fiyat kadran üzerinde önceki projeler gibi TSF gibi ibareler olursa ayrı fiyat vereceklerdir diye düşünüyorum.

MerYe'nin de dedigi gibi ortada fol yok yumurta yokken, hangi model olacagi bile belli degilken fiyat muhabbeti gereksiz.
Mantiksal cikarimlar pek tabii serbest. Tutup listesi 1900chf olan saate 1000 tl fiyat verecek degiller :)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj mehmetalpcan » 23 Ara 2015, 17:19

fiyatı her zaman müşteri belirler
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj mehmetalpcan » 23 Ara 2015, 17:23

mesleğimle ilgili bir bilgi vereyim bir ilaç firması getirdiği kanser ilacına 6000 tl civarı fiyat belirlemişti sgk ödeme kapsamına almayınca ilaç 350 tl kadar düştü saatte bundan farklı bir şey değil tabi bedava olacak değil ancak koskoca Tsf de oyuncak değil arkasında değerli forum üyeleride var kendimizide biraz ağırdan satalım kıymetimiz bilinsin.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj Cotton » 23 Ara 2015, 18:52

Saatlerden çok çok anlamasamda, saatlere merakım olması nedeniyle sürekli olarak koldaki saatlerin markalarını karşımdaki insanın yakınlık derecesine göre az yada çok (model, marka, tip olarak) yıllardır uzaktan yakından incelerim.

Sonrasında ise değerli bir saat markasının imitasyon Otomatik modelini nasıl olduysa aldım ve internette otomatik saatlerin ileri, geri kalma oranlarını incelerken; TSF saat forumuna rastlayıp üye oldum. TSF kurallarını incelemeden imitasyon saatle resim paylaştım. Birinci paylaştığım resmi bir kaç saat sonra bulamayınca ertesi gün tekrar ve üçüncü gün bir daha burada paylaştım. Özel mesajlarıma bakınca meğerse TSF forumda gerçek saatlerin paylaşılabileceği uyarılarının olduğunu görünce şaşırdım ve doğruyu söylemek gerekse biraz utandım. :oops:

Aslında orjinal Orient ve Nacar Quartz saatlerim vardı, ama bana göre ruhsuzdu; ve halen öyle. TSF forumda saat pazarı olduğununda farkına varınca sağolsun Admin yardımıyla Orient otomatik orjinal bir saat sahibi oldum.

Forumu inceledikçe bildiğim markaların haricinde akla hayale gelmeyen saatlerin burada buluştuğunu gördüm.

Sonuç olarak TSF sayesinde değişik saat modellerinin olduğunu ve TSF sayesinde otomatik saatlerin hak etiği değeri burada bulduğunu gördüm. Yani burası meraklıları için iyi bir saat tanıtım reklam ve deklare etme yeri.

ORİS markasına gelince şimdiye kadar hiç duymamıştım forumdan anladığım kadarıyla çok kaliteli ve iyi bir saat ama bunu anlamam TSF forum sayesinde oldu. Fakat ORİS markası Türkiye'de anket yapsa eminim ki genelde bilen ve kullanan az orandadır. :?: Bu sebeplerden dolayı şahsi düşüncem ORİS tanıtım ve kendini Türkiye kullanıcıları için TSF forum iyi bir ispat tanıtım yeridir.

Forumda ORİS saat alınabilecek şartlarda; fiyat seçeneği sunabilirse satıcı için yeni pazarlar açacak, alıcı için ise yeni ve kaliteli bir markanın var olduğunu görecektir.

Teşekkürler TSF :thumbup:
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners