ne yalan söyleyim benim de aklıma steinhartın 1 rakamında kullanılan turuncu renk geldiama 3 rakamında kullanılsa daha hoş olabilir diye düşünüyorum.
Güzel fikir bence

ne yalan söyleyim benim de aklıma steinhartın 1 rakamında kullanılan turuncu renk geldiama 3 rakamında kullanılsa daha hoş olabilir diye düşünüyorum.
Tolgi06 yazdı:eyimen yazdı:Aquis diyorum![]()
65'in alinti/calinti kadrani ifşa edildiğinden beri acayip soğudum..
Bende bihaberim bu durumdan
eyimen yazdı:Tolgi06 yazdı:eyimen yazdı:Aquis diyorum![]()
65'in alinti/calinti kadrani ifşa edildiğinden beri acayip soğudum..
Bende bihaberim bu durumdan
İlgili başlığın 3.sayfasında bulabilrsiniz:
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=75&t=20022&start=24#axzz3ua460l2D
kethuda57 yazdı:Tolgi06 yazdı:kethuda57 yazdı:
aklıma ilk gelen öneri forumun 3. saati olduğu için 3 rakamında orjinale göre değişiklik ve vurgu yapılması.
Benim aklıma da fosfor renginin değiştirilmesi (örneğin turuncu vs) gibi fikir geldi ama bunlar çok sınırlı şeyler. Bir ihtimal belki vintage görünümlü bir çelik bilezik de olabilir.
Tolgi06 yazdı:kethuda57 yazdı:Tolgi06 yazdı:65 iyi hoş da ne kadar kişiselleştirilebilir orası tartışmalı![]()
65'e baktığımda herhangi bir eksik göremiyorum.
aklıma ilk gelen öneri forumun 3. saati olduğu için 3 rakamında orjinale göre değişiklik ve vurgu yapılması.
Benim aklıma da fosfor renginin değiştirilmesi (örneğin turuncu vs) gibi fikir geldi ama bunlar çok sınırlı şeyler. Bir ihtimal belki vintage görünümlü bir çelik bilezik de olabilir.
Aquis sanki daha mantıklı değişiklikler için.
Dön TSF Exclusive Limited Edition COSC By Oris
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir
|