Dorudan incelemeye ge癟erek a癟覺l覺覺 yap覺yorum [emoji846]
Saatimiz San Martin'in son 癟覺kan serilerinden olan SN0148 modelinin 3 farkl覺 renginden mavi rengi oldu. Elime hem siyah覺 hem de mavisi ge癟ti, maviyi ilk g繹rd羹羹mde uzun zamand覺r bu saat benim olmal覺 dediim nadir saatlerden ve albenisi 癟ok y羹ksek.
San Martin son d繹nemde orijinal tasar覺mlara ge癟i yapm覺 durumda ve kadran i癟ilii y羹ksek modeller 癟覺karmaya balad覺, bunun yan覺nda zaten iyi olan kasa ve kordon i癟iliini de y羹kseltmi g繹r羹n羹yor.
SN0148 modeli Miyota'n覺n premium mekanizmalar覺ndan olan 9015 mekanizmaya sahip ve 28800 bph vuru ve yakla覺k 42 saat g羹癟 rezervi i癟eriyor.
Saatimiz 37.5mm kasa 癟ap覺na sahip, lug to lug uzunluu 46mm, ve kal覺nl覺覺 11.4mm. K羹癟羹k 癟apl覺 saatlerde en 癟ok 繹nem g繹sterdiim husus ayr覺ca ince olmas覺 idi, ve 11.4mm bu saat i癟in 癟ok iyi duruyor.
San Martin i癟in art覺k standart haline gelmi olan safir kristal cam ve AR kaplama bulunuyor. Ayr覺ca j羹bile bilezikte yap覺lan cilalama gelitirmeleri g繹rsel olarak premium g繹r羹nt羹 sunuyor. Ayr覺ca mikro ayar tokas覺 da yenilenmi ve daha stabil bir g繹r羹nt羹ye sahip, gerekli olduu durumlarda kolay m羹dahale edilebilmesi b羹y羹k kolayl覺k.
Zaten g繹rsel a癟覺dan mutlu eden tasar覺m覺na bilekteki duruu ve rahatl覺覺 eklenince keyifli bir saat ortaya 癟覺km覺 diyebilirim.
Okuyup elik eden herkese teekk羹r ederim ve daha fazla uzatmadan sizleri fotoraflar ile babaa b覺rak覺yorum.

---
reviewbyrec