Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
asymptote, Nikon D7000 ile çektim. Amatör fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Normalde 2 harici flaş, şemsiye, ürün çekim kutusu, reflektör gibi ekipmanlarım da vardı ama dediğim gibi pek özenemedim. Bu fotografları bir harici flaş ile çektim. İlerleyen günlerde tüm ekipmanları bir araya getirip daha güzel fotoğraflar paylaşmak istiyorum
Harika fotoğraflar eşliğinde yapılan kutu açılışı ve tanıtım için teşekkürler Fiyat performans oranı ile çok mantıklı ve yakışıklı bir Seiko Diver's modeli seçmişsin. Evlilik için ekstra tebrikler, güzel, huzurlu ve mutlu günlerde kullanmanı dilerim
Hayırlı olsun karaelci Saat benim de ( çoğunlukla bileziğinden ötürü) en çok beğendiğim Seiko diverların başında geliyor, mükemmel bir havası var saatin Bence fotoğraflar mükemmel, ben çok beğendim
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.