retrograde yazdı:Ben teşekkür ederim Conbay Her mesaja ayrı ayrı cevap vermiş olman çok ince bir davranış. Dediğim gibi Ersa hemen üst cadde üzerinde yer alıyor komşuyuz aynı semtte olma sebebiyle mutlaka gidip inceleyeceğim. Kullanma kılavuzu ile ilgili sıkıntıyıda iletirim.
Genel olarak saatin özellikleri nelerdir ne işe yarar -daha doğrusu günlük hayatta işime yarar mı- inan hiç bilmiyorum ama Dijital ve bu şekilde oldukça spor bir model saatim olmadığı için böyle bir model istiyorum (optik olarak hoşuma gittiğinide ayrıca belirtmeliyim. Açıkçası İncelemen çok güzel bir reklam olmuş Casio'ya, okuyan bi gazla almak istiyor tebrikler (Reklamcı mıydın?

).
Bu kadar insan vakit ayırıp incelememi okumuş güzel yorumlarını ve dileklerini paylaşmışken, tek tek cevap vermemek olmazdı. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, teveccühün...
Ersa'ya gittiğinde dışarıdan bir fotoğraf alabilirsen çok sevinirim. Çünkü saatin geldiği yeri de merak ediyorum:) Çok önemli değil ama imkan olursa, cep telefonu ile bir fotoğraf hoş olur, Türkçe kullanım klavuzu ve Türkiye saat dilimi önemli konular gerçekten...
Açıkçası ben termometreli bir saat arıyordum, sonrasında tough solar özelliği ve termometre ararken, Ankara Kızılay'daki bir Casio bayine girdim. Kendileri gerçekten çok ilgilendiler, hemen katalogları çıkarıp birlikte baktık, kataloğu görür görmez zaten saat budur dedim:) Özellikleri de tam aradığım gibiydi açıkçası bu yüzden fazla düşünmedim diyebilirim.
Benim çamurlara girecek, uçacak, tırmanış yapacak bir halim yok:) Ama günlük kullanımda, sporda vb. alanlarda kullanmak için kolay yıpranmayacak, ufak bir hamlede camı veya kayışı çizilmeyecek bir saat istiyordum. Tam da bu sırada ortaya çıkan Casio ve G-shock buna güzel bir cevap veriyor.
Optik olarak bana kalırsa şu anki G-Shock Digital modelleri içinde en güzellerinin başında geliyor zannımca. Casio'da bunun farkında ki katalog kapağına bu modeli koymuş.
İncelemeyi saati gerçekten sevdiğim için içten ve uğraşarak yaptım. Dolaylı bir yoldan reklam olduğunu da farkettim, çünkü ben bu kadar özelliğini evvelinden bilseydim saati almak için 1 dakika bile düşünmezdim:)
Bu arada reklamcı değilim, gazetecilik mezunu olsam da şu sıralar mesleğimi tam olarak icra edememekteyim:) Daha çok akademik çalışmalara yöneldim:)