TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-9300 Mudman Kutu Açılışı ve Ayrıntılı İnceleme

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Casio G-9300 Mudman Kutu Açılışı ve Ayrıntılı İnceleme

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 17:21

serxx yazdı:Güzel inceleme, güzel saat iyi günlerde kullan Conbay ...

Yaza doğru kesinlikle alacam ben de, arazi şartlarına cok uygun bir saat...

Teşekkür ederim serxx, seninkisi de şimdiden hayırlı olsun, G-Shock kardeşliği kurarız artık:)

Aslında bu saat her şartta çok uygun ama özellikle arazide çok başarılı olur.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 17:22

hsnmrycl yazdı:saat harika, fiyat harika...
daha ne olsun!

güle güle kullan conbay!

digital analog karışık bir ci-şok da ben alcam.

Teşekkür ederim hsnmrycl, beğendiğine sevindim. Tavsiye ederim, galiba bu incelemeyle birlikte forumda bayağı bir G-Shock'çu olacak:)
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 17:23

serras yazdı:inceleme gerçekten müthiş olmuş.Benimde ilk saatim dbc-610 databank hakikaten efsanevi saatinizi güle güle kullanın

İncelemeyi beğendiğinize sevindim...DBC-610'da büyük efsanedir:) Daha iyileri sizin olur inşallah...
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 17:26

serxx yazdı:Conbay senden dayanıklılık testi bekliyoruz ;)

Saate dinamit bağlayıp, çamura atmayı planlıyorum :D

Öyle Mudman'miş, şok emiciymiş, çamura dayanıklıymış demekle olmuyor:) Bir de güneş enerjisini kestik mi görelim bakalım hali ne olacak:)
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj retrograde » 12 Mar 2012, 17:46

conbay yazdı:
retrograde yazdı:Oldukça açıklayıcı ve hoş bir inceleme olmuş bir an gidip Ersa'dan bu saati alayım diye düşünmedim değil. Ersa bulunduğum yere çok yakın bir üst sokakta diyebilirim bir ara uğrayıp bir inceleyeyim belki bir Casio'da ben alırım.

İyi günlerde kullanın çok beğendim bu saati. Resim

Teşekkürler retrograde beğendiğine sevindim. Eğer inceleme şansın varsa mutlaka bir bak, eminim yakından görünce almamak için kendini zor tutacaksın. Ersa'ya giderken şu kullanım klavuzlarını Casio firmasıyla bir görüşsünler Türkçe'yi eklemek için ne yapılması gerekiyorsa biraz uğraşsınlar, öte yandan dünya saatleri arasında Türkiye gibi önemli bir ülkenin de konulmaması büyük bir eksiklik ben Atina'yı seçmek zorunda mıyım:)

Ama incelemede belirttiğim üzere g-shock modelleri arasında aynı anda pusula-termometre ölçümü yapan ve tough solar özelliğini taşıyan tek model diyebilirim. Öte yandan gerçekten şık bir saat, kesinlikle tavsiye ediyorum...

Nazar boncuğu için de ayrıca teşekkürler, şık ve ince olmuş :champ:

Ben teşekkür ederim Conbay Her mesaja ayrı ayrı cevap vermiş olman çok ince bir davranış. Dediğim gibi Ersa hemen üst cadde üzerinde yer alıyor komşuyuz aynı semtte olma sebebiyle mutlaka gidip inceleyeceğim. Kullanma kılavuzu ile ilgili sıkıntıyıda iletirim.

Genel olarak saatin özellikleri nelerdir ne işe yarar -daha doğrusu günlük hayatta işime yarar mı- inan hiç bilmiyorum ama Dijital ve bu şekilde oldukça spor bir model saatim olmadığı için böyle bir model istiyorum (optik olarak hoşuma gittiğinide ayrıca belirtmeliyim. Açıkçası İncelemen çok güzel bir reklam olmuş Casio'ya, okuyan bi gazla almak istiyor tebrikler (Reklamcı mıydın? :D ).

'El-farah seb'ate eyyâm vel huzn tûlül ömr'
Kullanıcı avatarı
retrograde

Mesaj tigers87 » 12 Mar 2012, 18:04

conbay inceleme süper olmuş emeğine sağlık saate diyecek laf yok zaten g-shockun bana göre en güzel modellerinden biri iyi günlerde kullan :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tigers87

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 18:59

retrograde yazdı:
Ben teşekkür ederim Conbay Her mesaja ayrı ayrı cevap vermiş olman çok ince bir davranış. Dediğim gibi Ersa hemen üst cadde üzerinde yer alıyor komşuyuz aynı semtte olma sebebiyle mutlaka gidip inceleyeceğim. Kullanma kılavuzu ile ilgili sıkıntıyıda iletirim.

Genel olarak saatin özellikleri nelerdir ne işe yarar -daha doğrusu günlük hayatta işime yarar mı- inan hiç bilmiyorum ama Dijital ve bu şekilde oldukça spor bir model saatim olmadığı için böyle bir model istiyorum (optik olarak hoşuma gittiğinide ayrıca belirtmeliyim. Açıkçası İncelemen çok güzel bir reklam olmuş Casio'ya, okuyan bi gazla almak istiyor tebrikler (Reklamcı mıydın? :D ).

Bu kadar insan vakit ayırıp incelememi okumuş güzel yorumlarını ve dileklerini paylaşmışken, tek tek cevap vermemek olmazdı. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, teveccühün...

Ersa'ya gittiğinde dışarıdan bir fotoğraf alabilirsen çok sevinirim. Çünkü saatin geldiği yeri de merak ediyorum:) Çok önemli değil ama imkan olursa, cep telefonu ile bir fotoğraf hoş olur, Türkçe kullanım klavuzu ve Türkiye saat dilimi önemli konular gerçekten...

Açıkçası ben termometreli bir saat arıyordum, sonrasında tough solar özelliği ve termometre ararken, Ankara Kızılay'daki bir Casio bayine girdim. Kendileri gerçekten çok ilgilendiler, hemen katalogları çıkarıp birlikte baktık, kataloğu görür görmez zaten saat budur dedim:) Özellikleri de tam aradığım gibiydi açıkçası bu yüzden fazla düşünmedim diyebilirim.

Benim çamurlara girecek, uçacak, tırmanış yapacak bir halim yok:) Ama günlük kullanımda, sporda vb. alanlarda kullanmak için kolay yıpranmayacak, ufak bir hamlede camı veya kayışı çizilmeyecek bir saat istiyordum. Tam da bu sırada ortaya çıkan Casio ve G-shock buna güzel bir cevap veriyor.

Optik olarak bana kalırsa şu anki G-Shock Digital modelleri içinde en güzellerinin başında geliyor zannımca. Casio'da bunun farkında ki katalog kapağına bu modeli koymuş.

İncelemeyi saati gerçekten sevdiğim için içten ve uğraşarak yaptım. Dolaylı bir yoldan reklam olduğunu da farkettim, çünkü ben bu kadar özelliğini evvelinden bilseydim saati almak için 1 dakika bile düşünmezdim:)

Bu arada reklamcı değilim, gazetecilik mezunu olsam da şu sıralar mesleğimi tam olarak icra edememekteyim:) Daha çok akademik çalışmalara yöneldim:)
En son conbay tarafından 13 Mar 2012, 01:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj conbay » 12 Mar 2012, 18:59

tigers87 yazdı:conbay inceleme süper olmuş emeğine sağlık saate diyecek laf yok zaten g-shockun bana göre en güzel modellerinden biri iyi günlerde kullan :thumbup:

Teşekkürler Tiger87 ben de aynı senin gibi düşünüyorum G-Shock'un en güzel modellerinden biri... Daha iyileri senin olsun.
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners