Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
clk ; teşekkurler . Deri kayış konusunda bende emin değilim ama araçla tematik olarak düşününce kırmızı dikişler çekici geliyor. Eğer temin edebilirsem arada bir değişiklik olsun diye alırım diye düşünüyorum. Bu arada Sti 2010 model
Saat ile ilgili fikirlerimi belirtmek istiyorum ; Saatin kullanımı rahat , ağırlığı 155 gr dır.Okuması kolay. Solak saat olmasını hiç yadırgamadım. Çünkü genelde saatleri bileğimin tam bitiş yerinde kullanıyorum ve gün içindeki haraketler esnasında veya araba kullanırken saatin tepesi elime iz yapıyordu.Bu saatte bunu yaşamadım. Kutu kalitesi düşük ama üzerinde durmadım açıkçası.
Yeni gördüm çok güzel ve havalı bir saatmiş Acc. Güle güle keyifli günlerde kullan. Saatinin benzinli olmasıda olaya apayrı bir boyut getirmiş gerçekten
Acc tebrikler hem çok estetik limited edition bir model hemde yakışmış Sanırım saati aldığın yada bir sonraki günde doğum gününmüş. Doğum günü hediyesi gibi olmuş. Nice yıllara. Saatlerimiz direksiyonda başlığınada uygun fotolar için teşekkürler