Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
damenn » 11 May 2013, 01:39
Saatiniz hayırlı olsun. Aynı modelin içi siyah olanını yaklaşık 5 yıl önce ben de almıştım. Halen de severek kullanmaktayım.
Alarm konusuna gelirsek bendekin de alarmı normal ayarlıyorsunuz ve zamanı gelince çalıyor. Alarm butonunu off yapınca da duruyor. Siz de niye böyle bir sorun oldu anlayamadım pek :S
Saatin sol tarafında reset yeri var. İsterseniz oraya bi iğneyle dokundurun sonrasında belki alarm normal olabilir.
-

damenn
-
amoreti » 11 May 2013, 02:03
teşekkürler arkadaşlar saati ben de çok beğendim ama yine de 200 dolar verince insanın içinde acaba diye soru kalıyor.yarın kordonu kısaltmak için saatçiye gidecem belki onlar da bir fikir verirler.
-

amoreti
-
KKarakuş » 11 May 2013, 23:31
Merhaba , öncelikle saatinizi güzel günlerde kullanın. Güzel bir Japon teknolojisi ve güzeli.Saatin incelemesi altta paylaşacağım videoda mevcut olup , Alarm ile ilgili bölümü ise
3:15 dk dan sonra başlıyor.
http://youtu.be/Kx68z9JBQzg
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
sosyalcan » 12 May 2013, 17:36
Siyah-Gri çizgili nato kayışla farklı bir çizgi olur.
-

sosyalcan
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir