Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
gungor » 13 Oca 2013, 00:54
Bugün bereketli bir gün olmuş anlaşılan, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
-

gungor
-
Analyzer » 13 Oca 2013, 01:07
erdemguner35 yazdı:Analyzer yazdı:Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
Mako ve Ray için bana hep; bezel biraz daha genişleyip, kadran da biraz daha daralsa çok daha şahane bir saat olabilirmiş gibi geliyor.
demek istediğiniz şöyle birşey mi?
http://www.orient-watch.com/products/ca ... ory_id=172
Hayır demek istediğim kasa çapı dahil her şey aynı kalırken sadece oranlarda ufak bir değişiklik yapılması. Bu gösterdiğiniz saatin sizin saatinizden daha küçük bir kadranı olduğunu sanmıyorum.
-

Analyzer
-
ErsinGS » 13 Oca 2013, 01:19
Zaman tutması nasıl acaba?
En son
ErsinGS tarafından 13 Oca 2013, 01:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-

ErsinGS
-
Erdem35 » 13 Oca 2013, 01:19
Analyzer yazdı:erdemguner35 yazdı:Analyzer yazdı:Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın
Mako ve Ray için bana hep; bezel biraz daha genişleyip, kadran da biraz daha daralsa çok daha şahane bir saat olabilirmiş gibi geliyor.
demek istediğiniz şöyle birşey mi?
http://www.orient-watch.com/products/ca ... ory_id=172
Hayır demek istediğim kasa çapı dahil her şey aynı kalırken sadece oranlarda ufak bir değişiklik yapılması. Bu gösterdiğiniz saatin sizin saatinizden daha küçük bir kadranı olduğunu sanmıyorum.
o zaman Seikoların Diver modelleri gibi...
Bu arada yanlış anlaşılmasın diver saat tercih etmemin sebebi her gün istinasız daldığım için değil....

bu tip hoşuma gidiyor sadece... hem klasik hem spor bir havası var...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
-

Erdem35
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Epik ve 206 misafir