Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Evet, aslında Siyah Kevlar banko ama ilave başka bir kayış için kayış satan bir yerde denemek en doğrusu gibi
Bugün elimde olan bir kayışla denedim, çok konforlu ve yılan oldu Ama açık söylemek gerekirse pim delikleri çok aşağıda olduğundan kasa ile arada boşluk oluştu Çift pim delikli kayış bulma ihtimalim nedir? Bilen duyan gören ??? Teşekkürler
En son hozburun tarafından 09 Ara 2012, 16:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Çok yakışmış gerçekten hayırlı olsun yalnız ben bir şey merak ettim. Arka kapağın iç kısmında da uygulama var mı eğer yoksa nerede sonlandırıylıor kaplama?
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong, My love shall in my verse ever live young W. Shakespeare
vmetin, teşekkürler Evet koyu kahve bir kayıştan sonra haki bir nato not alındı evidence, teşekkürler silikon kayış da listede Bond, teşekkür ederim ozymandias, teşekkür ederim Emin değilim ama arka kapağın iç kısmıda kaplanmış durumda diye düşünüyorum serhat200, teşekkür ederim e155159, teşekkür ederim