Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Evet dostlarım saat bu çok severek,beğenerek aldım ve aldığım için çok mutluyum. Aslında saatçiye giderken aklımda kahverengi kordonlu olan Solar modeli vardı çelik bilezikli olanı alıp kahverengi kordonu sipariş vermeyi düşünüyordum ama bunu görünce vuruldum resmen bu saatin çelik bileziği daha bi kalite hissi verdi sanki (bilezikte çift kilit mekanizması bunda etkili oldu tabii) .
Serkancığım ilk tahmininde de daha önceden söylediğim saati söyledin ama o solar bu solar olmadığı için olur veremedimyine de sen ve cengiz abiden nokta atışlar geldi. Salı ya da çarşamba günü bir açılış daha yapacağım saat bekliyorum umarım nokta atışlar gelecektir yine (ama bu sefer çok zor olacak). neyse uzatmadan fotoğrafalara geçelim saat hakkında teknik bilgiler veremeyeceğim ama lütfen kusuruma bakmayın.
*Fotoğrafları boyutlandırmak için iki kez F11'e basınız