Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
metekaynak » 17 Ara 2012, 16:34
Saati vitrinde ilk gördüğümde almaya karar verdim başlangıç için iyi bir saat olduğunu düşünüyorum sizlerden edindiğim bilgi ve tecrübeler doğrultusunda. İncelemeye gelince.
ORİENT ER24003W ref
Kalibre Orient 48743 Made in Japan
21.600 salınım
21 jewels
Kristal cam
40.50 mm çap tepe hariç
11.80 mm kalınlık
Bana göre 42 mm olsa dahada iyi olurmuş esasen 42 mm altında saat almak istemiyordum. Saatin camı ve kadran bombeli kasa rengi kabartma indeks işçilik gayet güzel fiyatına göre başarılı bir saat olduğunu düşünüyorum.
-

metekaynak
-
necati » 17 Ara 2012, 16:40
metekaynak yazdı:Bana göre 42 mm olsa dahada iyi olurmuş esasen 42 mm altında saat almak istemiyordum. Saatin camı ve kadran bombeli kasa rengi kabartma indeks işçilik gayet güzel fiyatına göre başarılı bir saat olduğunu düşünüyorum.
Bu tür saatlerde bezel ince olduğundan kadran oranı artıyor. Dolayısıyla saat küçük görünmüyor. Bileğinizin kalınlığını bilmiyorum ama genel olarak elbise saatleri için 40.5mm nin yeterli olduğunu düşünüyorum.
-

necati
-
metekaynak » 17 Ara 2012, 16:51
necati yazdı:metekaynak yazdı:Bana göre 42 mm olsa dahada iyi olurmuş esasen 42 mm altında saat almak istemiyordum. Saatin camı ve kadran bombeli kasa rengi kabartma indeks işçilik gayet güzel fiyatına göre başarılı bir saat olduğunu düşünüyorum.
Bu tür saatlerde bezel ince olduğundan kadran oranı artıyor. Dolayısıyla saat küçük görünmüyor. Bileğinizin kalınlığını bilmiyorum ama genel olarak elbise saatleri için 40.5mm nin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Doğrudur size katılıyorum zaten saati koluma takınca kasa çapının iyi olduğunu gördüm.

-

metekaynak
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir