ersinbulun yazdı:Burada yaptığımız incelemelerin sanal alemde saatimizin parmak izleri olduğunu düşünüyorum. Daha sonra elden çıkarsakta buradan fotoğraflarıını görebiliriz. Hatta çalınma durumunda bu incelemeler saatin bize ait olduğunu ispatlayabilir vs.
Bende Rus saatlerimden birisini pek kullanmadığım için satmayı düşünüyorum bu nedenle incelemesinin bulunmasını istiyorumki
dilediğim zaman fotolarına bakayım
mucadeleci yazdı:*ersinbulun, tebrik ederim hayırlı olsunÇok sağlam görünüşlü "solid watch" diyesim geliyor
Gerçekten de yakışıklı saat, tevekkeli sizde vazgeçememişsiniz tekrar aynı saati satın almışsınız ve mavi kadran daha doğru bir seçim olmuş bence de bununla birlikte mavi lume de çok albenisi olan bir özellik.
Bu şarkıda saatimize gelsin![]()
Hsnmrycl yazdı:ersinbulun yazdı:Burada yaptığımız incelemelerin sanal alemde saatimizin parmak izleri olduğunu düşünüyorum. Daha sonra elden çıkarsakta buradan fotoğraflarıını görebiliriz. Hatta çalınma durumunda bu incelemeler saatin bize ait olduğunu ispatlayabilir vs.
Bende Rus saatlerimden birisini pek kullanmadığım için satmayı düşünüyorum bu nedenle incelemesinin bulunmasını istiyorumki
dilediğim zaman fotolarına bakayım
bence sizin 2809 kalibre ile başlayalım incelemelere.
rus bölümünde eksikliği hissediliyor.
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|