Seiko Bullhead'i hepiniz yakindan taniyorsunuz. Bu neden ile üzerinde cok fazla vidi vidi yapilacak bir saat degil. Ben genel olarak bir kac sey yazmak istiyorum.
Bullhead chronograph olarak kullanilabilecek belki de en iyi saatlerden bir tanesi. Yüksek olan kasa ve 12 pozisyonda ki tepenin sagina ve soluna yerlestirilmis chrono butonlari kullanisli. Hem chrono hem de saati okumak problemsiz. Bunlar butonlar adina avantaj iken tepe tabii ki karsimiza dezavantaj olarak dikiliyor

Bu saati ayarlamayi hic sevmedim sevemeyecegim de.
Saatin kalinligi kimi durumlarda (dar yerlerde calismak zorunda olan insanlar icin) büyük problem ama kolda gercekten heybetli duruyor.
Kontrast kahve kadran üzerine calisilmis altin rengi chrono göstergeleri, yine kahve rengi bezeli, tam kivaminda olan indexler ve sari saniye kolu ile kadran dizayni olarak benim en sevdigim saatlerden bir tanesi.

Yine, yeni, yeniden hesabi Seiko beni bilezik kalitesi ile bu saatte de deli etmeyi basariyor. Bilezigin biraktigi kalite izlenimi "0" yaziyla sifir

Bilezik dizayn olarak güzel olsa da elde yada kolda hurda hissini kullanicisina vermeyi basariyor.
Omega'da da elestirdigim Budget saatlerde ki genel kalite kavramini uygulamayi bir tülü beceremeyen Seiko'yu kime havale edeyim bilemedim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...