TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio PAW/PRW 5000 Kullanıcı İncelemesi

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Casio PAW/PRW 5000

Mesaj Terasus » 24 Kas 2010, 07:58

Thevenin yazdı:terasus, tesekkurler, senin merakin ile ilgili forumda bir yerlerdeki yazin da incelemeyi yapmamda etkendir; lakin liseli saati aciklaman talihsiz oldu. :lol: Nitekim saat odasindan cikmayan mudurluk bir saat degil, saha saati, belirttigim gibi.

Hocam yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, saatler kişisel zevk meselesi esasında. Kimileri digital sever kimileri otomatik, kimileri de farklı türden. Hepsine de saygı duymak lazım özünde. Ben lisedeyken casio digital saatlere hayrandım, üniversite ile birlikte yuvarlak akrepli yelkovanlı saatleri sevmeye başladım. Belki de bu durum bende bilinç altında digital saatleri 'liseli saati' olarak tanımlamama sebep oldu. Bu benlik bir problem esasında, kriter ben değilim hiçbir zaman :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj Clk » 24 Kas 2010, 08:44

Benim düsüncem bu saatin T-touch'tan cok daha güzel oldugu yönünde. Bu tip saatler ile ilgilenmedigim icin teknik olarak hangisinin daha üstün oldugunu söylemem imkansiz ama T-touch optik anlamda bana hitap etmeyen bir saat.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj razz » 24 Kas 2010, 11:01

Thevenin yazdı:
razz hocam, soyle buyrun:
Resim

"you cannot resist the power of dark side!" :twisted: :lol:

Süpermiş gerçekten.. :thumbup:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Terasus » 24 Kas 2010, 12:22

http://watches.gafortiby.com/watch/Casio_TS_100_815_World_Time_Thermometer/large/

Bu linkteki saat 1993 veya 1994 yılında isviçre'deki kuzenim tarafından bana hediye edildi, o zamanlar ilkokulda olduğumdan saati kullanabilmek için 2 yıl kadar bekledim (çocuksun sen daha, biraz büyüyünce bu saati takmaya başlarsın mantığı ile ailem engel oldu aslında). Ortaokula başlayınca saate yeni bir plastik kordon alarak kullanmaya başladım. Malesef 1999-2000 sezonunda lise hazırlıkta iken top oynarken kolumdan uçmuş, bulamadım bir daha. Bu saat benim efsane saatimdir, halen ilk günkü gibi aşığım. Ebay'de baktım, bu saatin Kore üretimi olanını buldum, benim aradığım Japon üretimi olanı. Bulursam hemen alacağım ve ara ara da kolumda olacak bu saat. Bulup getirdiğim zaman elimden geldiğince incelememi yapıp siteye göndereceğim. Sonuç itibari ile: Everybody has a dream Casio digital watch! :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj kbytrgt » 05 Ara 2010, 17:07

beyler prg 500 ile prw 5000 arsındaki fark nedir görünüşleri aynı
Kullanıcı avatarı
kbytrgt

Mesaj mlm » 05 Ara 2010, 17:48

Bu incelemeyi yeni gördüm, Thevenin eline sağlık, muhteşem bir inceleme daha katmışsın forum arşivine, bir ara(saatlere yeni merak sarmaya başladığım sıralar) PRG-130 T modelini almaya niyet etmiştim ama mekanik aşkı daha ağır bastı. Ama digital saatlerin de bende yeri ayrıdır, F-91' imi takarım zaman zaman.. : )
Fotoğrafların güzelliğini de söylemeden geçemeyeceğim, origamili kompozisyon mükemmel olmuş.. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Thevenin » 05 Ara 2010, 19:24

kbytrgt yazdı:beyler prg 500 ile prw 5000 arsındaki fark nedir görünüşleri aynı

kbytrgt, ayni serinin farkli bolgelerdeki isimleri farkli oluyor. PAW5000/Pathfinder ve PRW5000/Protrek arasinda islev bakimindan bir fark yok; ancak daha dusuk fiyata sahip olan PRG500'de kadranda "tough movt" yerine "full auto light" yazar, ayrica yukarida bahsedilen "tough movement" ve "atomic timekeeping" ozellikleri de PRG kodlu serilerde bulunmaz.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Thevenin » 05 Ara 2010, 19:27

mlm yazdı:Bu incelemeyi yeni gördüm, Thevenin eline sağlık, muhteşem bir inceleme daha katmışsın forum arşivine, bir ara(saatlere yeni merak sarmaya başladığım sıralar) PRG-130 T modelini almaya niyet etmiştim ama mekanik aşkı daha ağır bastı. Ama digital saatlerin de bende yeri ayrıdır, F-91' imi takarım zaman zaman.. : )
Fotoğrafların güzelliğini de söylemeden geçemeyeceğim, origamili kompozisyon mükemmel olmuş.. : )

Hocam cok tesekkurler, mekanik aski tabii ki apayri bir yerde hepimizde.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners