Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
depechemode » 21 Eyl 2024, 23:51
baydeniz yazdı:Saat gerek görüntüsüyle gerek paket içeriğiyle gerek de mekanizmasının kalitesiyle parasının hakkını fazlasıyla karşılayan bir saat. Gümrük mevzuatındaki düzenleme nedeniyle artık yurt dışından saat almak çok zorlaştı. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. [emoji106]
Teşekkürler. İyiki mevzuat öncesinde almışım.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
depechemode
-
sosyalcan » 20 Eki 2024, 12:37
Ben bu üründen pandemi zamanı almıştım zaten forumda o zamanlar bu konuyla ilgili başlık da vardı .
TSF - Türkiye Saat Forumu - Dünya'nın En Çok Ziyaret Edilen Türkçe Saat Sitesi • Başlığı görüntüle - Seagull 1963 saat danışma
https://forum.saatforumu.com/viewtopic. ... 1&start=24
Bu aldığım ürün daha sonra bozuldu . Yaklaşık 6 ay sonra adamlar hiç sorun çıkarmadı sadece TÜRKİYE den gönderi bana ait olmak üzere (Çinde ücretsiz kargo kendileri yaptılar) yenisiyle değiştirdiler ,yaklaşık 2.5 yıldır sorunsuz çalışıyor. Bir de bu saatin calibre patenti kimse de olmadığı için neredeyse bu saatten fabrikaya yakın her Atölye de üretiliyor sanki
-
sosyalcan
-
depechemode » 20 Eki 2024, 14:56
sosyalcan yazdı:Ben bu üründen pandemi zamanı almıştım zaten forumda o zamanlar bu konuyla ilgili başlık da vardı .
TSF - Türkiye Saat Forumu - Dünya'nın En Çok Ziyaret Edilen Türkçe Saat Sitesi • Başlığı görüntüle - Seagull 1963 saat danışma
viewtopic. ... 1&start=24
Bu aldığım ürün daha sonra bozuldu . Yaklaşık 6 ay sonra adamlar hiç sorun çıkarmadı sadece TÜRKİYE den gönderi bana ait olmak üzere (Çinde ücretsiz kargo kendileri yaptılar) yenisiyle değiştirdiler ,yaklaşık 2.5 yıldır sorunsuz çalışıyor. Bir de bu saatin calibre patenti kimse de olmadığı için neredeyse bu saatten fabrikaya yakın her Atölye de üretiliyor sanki
Teşekkürler. Tarihsel gelişimi çok ilginç. Çok fazla satıcı var. Şuan beğenerek sorunsuz kullaniyorum. Çinden artık alışveriş yapilamiyor. Zaman tutmasını tam ölçmedim. Siz hesapladinizmi.
-
depechemode
-
cymbeline » 21 Eki 2024, 09:45
Ben de yaklaşık 1 senedir Seagull 1963 kullanıyorum. Yaptığım ölçümlerde ortalama 7-9 sn arası bir sapma değeri ve tam kurma sonunda yaklaşık 50 saat güç rezervi ölçtüm. Kronograf iğnesinin hareketi hoşuma gittiğinden sürekli çalışır şekilde kullanıyorum. Bu şekilde yaptığım ölçüm sonucu yaklaşık 42 saat güç rezervi çıktı. Merak edenlere yardımcı olabilir.
-
cymbeline
-
copycat » 22 Eki 2024, 09:07
Güzel ve karakterli görünüşü olan bir saat. Güle güle kullanın.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
copycat
-
depechemode » 22 Eki 2024, 09:26
copycat yazdı:Güzel ve karakterli görünüşü olan bir saat. Güle güle kullanın.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji112]
-
depechemode
-
depechemode » 22 Eki 2024, 09:33
cymbeline yazdı:Ben de yaklaşık 1 senedir Seagull 1963 kullanıyorum. Yaptığım ölçümlerde ortalama 7-9 sn arası bir sapma değeri ve tam kurma sonunda yaklaşık 50 saat güç rezervi ölçtüm. Kronograf iğnesinin hareketi hoşuma gittiğinden sürekli çalışır şekilde kullanıyorum. Bu şekilde yaptığım ölçüm sonucu yaklaşık 42 saat güç rezervi çıktı. Merak edenlere yardımcı olabilir.
Bende 53 saat ölçmüştüm.
-
depechemode
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 30 misafir