TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Exclusive Limited Edition By Concord Teslim Bilgi

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: TSF Exclusive Limited Edition Project By Concord Watches

Mesaj Ahmetrefik » 03 Şub 2013, 01:58

Bond projemiz son aşamaya geldikten sonra üretim süresi ne olur 50 adet gibi düşünürsek , bir tahminin var mı
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Bond » 03 Şub 2013, 02:16

3-4 ay gibi bir sürede teslim edilir diye düşünmekteyim ama bu konuda net bir geri bildirim almadım henüz. Distribütör firmada benzeri tahmin belirtti. Kararlaştırılacak değişikliklerin kapsamına göre fark edebilir elbette. Forumda daha önce projeye katılan kişiler ve yabancı forum projelerini takip edenlerin geneli konuya yabancı olmadığından bu sürenin çok kısa olduğunu fark edeceklerdir. Tabii kesin konuşmak için henüz çok erken. Bu konuda Concord'dan bilgi ve ön tahmin almaya gayret edeceğim.

Firma Basel 2013'te sergileyeceği yeni modelleri ve katılım için hazırlık yapıyordur tahminen. Bunun hemen ertesi başlanırsa daha hızlı ilerleme kaydedilir diye düşünüyorum. Projeyi açarken bizim bu arada geçireceğimiz safhaları hesaplayarak zamanlamasını planlamaya çalıştım. Herhalde bizim katılım ve ortak kişiselleştirme konularımız ancak o tarihlerde sonuçlanacağından zamanlama iyi olacak gibi duruyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Ahmetrefik » 03 Şub 2013, 02:26

Teşekkürler Bond zamanlama ve süreler gayet uygun
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Bond » 03 Şub 2013, 10:00

Rica ederim. Yakında daha net bilgiler mutlaka alırız.

Timezone'dan Micheal Sandler tarafından 2010 yılında o zamanki CEO Marc Michel-Amadry ile yapılan bir kapsamlı röportaj linki ekliyorum. Tarihçe, önemli olaylar, modeller, vizyon, hedefler ve pazar konumlandırması olarak çeşitli detaylı bilgiler içeriyor. İngilizce bilenler ve ilgilenenler göz atabilir. Daha sonra bir kaç önemli bölümü çevirip buraya aktarmaya çalışırım.

TZ :arrow: http://www.timezone.com/2010/09/09/timezone-interview-with-marc-michel-amadry-president-of-concord-4/
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: TSF Exclusive Limited Edition By Concord Katılım Bilgi

Mesaj sosyalcan » 03 Şub 2013, 17:31

Katılamıyorum gönlüm sizlerle başka daha uygun bütçeli projelere inşallah :)
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj fsinan » 03 Şub 2013, 23:03

Bond yazdı:
fsinan yazdı:Ama kabul etmek lazım, ismi bir saat markası ismi olarak çok zor. Nette arattırıyorsun concord adında çıkan o kadar çok şey var ki. Concord çok farklı şeyler çağrıştırıyor ama saat değil. Neyse ki artık bundan sonra Türkiye'de herhalde böyle olmayacak.

:thumbup:

Elbette proje sonrası Türkiye'de saat meraklıları arasında bilinirliği mutlaka artacaktır. Zaten firmanın bu şartları sağlamasında ana etken bu :champ:

Global olarak ise bilinirliği yeterli olan bir marka bence. Genelde çok pahalı saat modelleri ile tanındığı için marka prestiji yüksek. Google'a Concord Watches, Concord C1, C2 vb yazılırsa milyonlarca sonuç çıkıyor. Tabii bu bilinirliği Omega, Tag Heuer, Zenith vb gibi markalar ile elbette karşılaştırılamaz. Misal Linde Werdelin, Bremont veya Hautlance gibi markalara göre çok daha bilinir ve köklü bir marka. Tarihçe linkinde detaylı bilgiler mevcuttu. Concord çok uzun zamandır kesintisiz saat üreten bir marka. Ball ile bu bakımdan benzerlik gösteriyor. Çünkü ana hedefi o dönemde en çok müşteri sağlayan Amerikan pazarı. 2007'de yeni CEO ile tamamen model tarzını yenileyerek daha farklı saatler üretmeye başlıyor. Bizde yıllardır TSF'de yeni modellerini tanıttık Fuarlar ve Sektör haberleri kısmında.

Ben prestijine birşey demedim, saatlerden belli zaten ne olduğu :thumbup:
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Bond » 04 Şub 2013, 02:18

Elbette dediğini söylemiyorum :thumbup: Ayrıca denilebilir de rahatça. Sorulara genel cevap vermeye gayret ediyorum ve bilgi eklemeye çalışıyorum. Kendi düşünce ve araştırmalarımdan elde ettiğim sonuçlar bunlar. Herkesin farklı yaklaşması çok doğal. :thumbup: Sadece senin için değil katılan katılmayan herkes için. Yoksa bazı yabancı saat forumlarında proje saati yapıldı fiyat şu satın alma linki bu diye de projeler olabiliyor. Konunun içini doldurmak ve üzerinde konuşmak lazım :champ:

İnsanın içine sinmeden bence ne saat alınır ne de bir iş yapılır. Steinhart projesinde gene bir çok konu yazdık açıklamalar yaptık, çoğu kişi okumadı bile gerçi :D Ama sonuç olarak o proje benim içime çok sindi ve kayıtlarda kaldı tüm yazdığımız bilgiler. Projeye başladık katılanlar için her şey tamam artık diye bir mecburiyette yok, henüz o safhada değiliz, bu araştırmalar konuşmalar arasında aklımıza yatmayan çok ekstra bir durum cereyan eder veya yeni bir gelişme olur katılımcılar ve bizler tekrar değerlendirme yaparız ;) Misal bir arkadaşımız herkese tek tek özel saat yapılacak diye düşünmüş. İleride inşallah öyle bir imkan da olur :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Tolgi06 » 04 Şub 2013, 13:23

Bond yazdı:Elbette dediğini söylemiyorum :thumbup: Ayrıca denilebilir de rahatça. Sorulara genel cevap vermeye gayret ediyorum ve bilgi eklemeye çalışıyorum. Kendi düşünce ve araştırmalarımdan elde ettiğim sonuçlar bunlar. Herkesin farklı yaklaşması çok doğal. :thumbup: Sadece senin için değil katılan katılmayan herkes için. Yoksa bazı yabancı saat forumlarında proje saati yapıldı fiyat şu satın alma linki bu diye de projeler olabiliyor. Konunun içini doldurmak ve üzerinde konuşmak lazım :champ:

İnsanın içine sinmeden bence ne saat alınır ne de bir iş yapılır. Steinhart projesinde gene bir çok konu yazdık açıklamalar yaptık, çoğu kişi okumadı bile gerçi :D Ama sonuç olarak o proje benim içime çok sindi ve kayıtlarda kaldı tüm yazdığımız bilgiler. Projeye başladık katılanlar için her şey tamam artık diye bir mecburiyette yok, henüz o safhada değiliz, bu araştırmalar konuşmalar arasında aklımıza yatmayan çok ekstra bir durum cereyan eder veya yeni bir gelişme olur katılımcılar ve bizler tekrar değerlendirme yaparız ;) Misal bir arkadaşımız herkese tek tek özel saat yapılacak diye düşünmüş. İleride inşallah öyle bir imkan da olur :champ:

Bond, Steinhart'a yaptırılan proje objektif yaklaşan ve pilot saatlerini sevemeyen biri olan ben için bile inanılmaz beğenilen bir proje olmuştu.Tek beğendiğim pilot saati o oldu şu ana kadar...(o pilot kasa modelini kast ediyorum)
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners