TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Exclusive Limited Edition By Concord Teslim Bilgi

Concord C2 Chronograph TSF Edition Proje Katılımcıları İçin Özel Bölüm

Re: TSF Exclusive Limited Edition Project By Concord Watches

Mesaj FatihGS » 30 Oca 2013, 11:22

Hayırlı olsun emeği geçenlere özellikle Bond başkana teşekkürler
Mümkünse 27 değilse numara farketmez
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj apeyron78 » 30 Oca 2013, 11:30

Projede emeği geçen herkese teşekkürler öncelikle. Benim ismimi de ekleyebilirsiniz listeye. 33 numara rezerve edilirse sevinirim. Daha önce rezerve ise numara fark etmez. Tekrar teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
apeyron78

Mesaj ZubFB » 30 Oca 2013, 11:42

günaydın.
hadi gelsin saatler bilekte görelim artık :lol:
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Baran » 30 Oca 2013, 11:44

Projenin fikir babasınada yönetimede emeği gecenlerede alanada helal olsun guzel proje ama ben kafamdaki saatleri almadan böyle bir saate bu bütceyi malesef ayıramıyacağımdan almıyorum.Herkese şimdiden hayırlı olsun guzel gunlerde kullanılsın :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Bond » 30 Oca 2013, 12:16

Arkadaşlar projeye katılmak isteyenleri gruba ekledim. Bazı düşünme aşamasında olan kişileri eklemedim. Boş avatar kullananlarda grup değiştiği için avatarlar farklılaşmış olabilir bazılarında. Eski forum standardı avatarı tekrar yükleyeceğim. Henüz şu safhada tasarım aşamasına geçilmediği için fikir değiştirenler olursa bana özel mesaj atmaları yeterli.

Bugün DD Luxury firması olarak Distribütor arkadaşımız konuya yazacak. Bende saatin kendi çektiğim fotoğraflarını ve kullanım izlenimlerini ekleyeceğim. Teslim süreleri gibi konular elbette henüz belli değil ama tasarım konusu bittikten sonra diğer projelere göre çok daha çabuk olacağını tahmin etmekteyim. Bu bilgileri ilerleyen safhalarda Distribütor bizimle paylaşacak.

Numaralar biraz karıştı elbette. Düzenlemeye çalışıyorum. Bazı arkadaşlar 69 - 88 numara gibi istekte bulunmuş saatin son limit adedi belli değil. İsteklere göre karar verileceği için listeler kesinleşince uygun olan numaralardan seçim yapabilirler. Limit adedi belirlenip proje katılımı kapandıktan sonra yedek liste olacak. Bu listeye kayıt olanlar diğer katılanların vazgeçmesi halinde sıra ile o listeye eklenecek.

Distribütor arkadaşımız ile birlikte saatleri denemek ve incelemek isteyenler için daha sonra bir aktivite planlıyoruz.

İki saat için katılım durumunu soran bir üyemiz olmuş. Bu mümkün bazı kişiler zaten iki adet ürün için kayıt yaptırdı.

Cinman ise titanyum sormuş. Seride titanyum model yok. PVD mevcut. Saatin hangi versiyon olacağı kesin değil ama çelik model çok daha kendini gösteren bir saat. Video ve fotoğraflarda dikkatinizi çekecektir. Farklı tonda PVD modellerde mevcut. Ayrıca smoked glass modelde mevcut. Firma ile görüşmeler sonrası katılımcı tercihine göre TSF Edition iki versiyon olarak üretilebilir. Bunun üzerinde çalışıyoruz :thumbup:

Tebriklerini ileten arkadaşlara teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrbars » 30 Oca 2013, 12:31

buradan böyle klavye tebriği olmaz. :o
kucaklayacağız seni bond başkan :champ:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Bond » 30 Oca 2013, 12:55

Her şey güzel şekilde sonuçlansın :super: Düzenlenecek teslim yemeğinde kucaklaşırız başkan :) :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Mesaj Bond » 30 Oca 2013, 13:51

Konunun ilk sayfasına Concord Türkiye resmi temsilcisi olarak Distribütor arkadaşımız mesajını ekledi. Sonradan okuyacak arkadaşlar için link ve alıntı olarak buraya ekliyorum.

:arrow: viewtopic.php?f=12&t=11771#p213694

Distributor yazdı:Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle, takipçisi ve üyesi olduğum TSF ile bu özel projenin ortağı olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu sizlere söylemek istiyorum. Bu özel proje için fikir birliği yaptığımız değerli Bond arkadaşımıza yaptığı eşsiz katkılardan ve fedakarlıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Temsilcisi olduğumuz CONCORD markası için ekleyeceğim çok fazla bir şey yok, çünkü Bond oldukça detaylı açıklamaları bizler için yapmış zaten. Alıp kullanacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Merak edebileceğiniz ya da aklınıza takılacak konularla ilgili aşağıda bir kaç açıklama yapmaya çalışacağım;

1. Saatleri görmemiş ya da görüp detaylı olarak inceleyememiş arkadaşlarımız için, kısa bir süre sonra gelecek yeni C2 versiyonların gösterimi için, küçük bir buluşma planlıyorum. İstanbulda ki, gösterim tarihini ve yerini gelecek arkadaşlarımızın da fikirlerini alarak açıklayacağım.
2. Ürünlerin teslimatı bizim tarafımızdan yapılacak olup, hiçbir gümrük vesaire işlemi için bir uğraşı gerekmeyecektir.
3. Ürünlerin siparişlerinden sonra ki tüm teslimat ve diğer detaylar eksiksiz olarak aktarılacaktır.
4. Bond ödeme koşullarının maksimum seviyede esnek olması için çok ricada bulundu. Bende bu konuyla ilgili olarak, taksit opsiyonu en verimli hale getirmek için bankamızla görüşmelere devam ediyorum.

Sağlıklı ve güzel günlerde görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners