Elbette durum ilginç
 Elbette durum ilginç   Yarısı beyaz altyapılı diğer yarısı ise siyah altyapılı modeller olarak seçilmiş. İki saat alacak olan 3 kişinin çift oy hakkı var ve sanırım 1 katılımcı halen oy vermemiş görünüyor ama zaten 5-6 modele düşüreceğimiz için oylamayı etkileyecek bir değişiklik olması mümkün görünmüyor.
 Yarısı beyaz altyapılı diğer yarısı ise siyah altyapılı modeller olarak seçilmiş. İki saat alacak olan 3 kişinin çift oy hakkı var ve sanırım 1 katılımcı halen oy vermemiş görünüyor ama zaten 5-6 modele düşüreceğimiz için oylamayı etkileyecek bir değişiklik olması mümkün görünmüyor. Flavio Pellegrini TSF Edition modelinin çok başarılı olması için firma olarak her türlü detaya dikkat edeceklerini söyleşide de belirtmişti zaten
 Flavio Pellegrini TSF Edition modelinin çok başarılı olması için firma olarak her türlü detaya dikkat edeceklerini söyleşide de belirtmişti zaten   
  En çok oy alan 5-6 model üzerinden hazırlıklar sonrası tekrar bir oylama yaparak projeyi devam ettirip sonuca bir adım daha yaklaşırız
  En çok oy alan 5-6 model üzerinden hazırlıklar sonrası tekrar bir oylama yaparak projeyi devam ettirip sonuca bir adım daha yaklaşırız  

Son halinin ekran görüntüsünü buraya ekledim.
 Son halinin ekran görüntüsünü buraya ekledim.
 viewtopic.php?f=204&t=13058#axzz2TOOUuemW
 viewtopic.php?f=204&t=13058#axzz2TOOUuemW 

Dön TSF Exclusive Limited Edition By Concord Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
| 
 | ||||||||||||||