TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj MertYe » 05 Nis 2016, 12:25

Benimde favorim bu cabrio cok yak覺m覺 bu arabaya

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Skysercan » 05 Nis 2016, 12:31

Resim
Yeni C Coupe'yi Renault y覺llar 繹nce yapm覺:) Laguna Coupe

Dostlar bu arada BMW4.18i Grand Coupe almay覺 d羹羹n羹yorum, genelde sakin araba kullanan biriyim, g繹r羹lerinizi merak ediyorum. Teekk羹rler[emoji1360]
Kullan覺c覺 avatar覺
Skysercan

Kay覺t: 04 Haz 2013, 22:03

Mesaj Baran » 05 Nis 2016, 12:56

Her BMW kullan覺n benim gibi katil deil :) Sakin kullan覺mdada keyif veren otomobiller Bemeveler 4.18 de gayet guzel ama zevk meselesi ben 5 serisi GT 3 serisi GT yi X6 n覺n binek versiyonu olarak g繹rd羹羹mden tasar覺mlar覺 bana kambur geliyor..
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj Archimed » 05 Nis 2016, 16:15

Arkadalar Subaru dediiniz soray覺m dedim: Subaru Forester konusunda ne d羹羹n羹yorsunuz? Galeride inceleme, test s羹r羹羹, bir arkada覺n arabas覺 veya bizzat sahibi olmak suretiyle Subaru Forester deneyimleriniz varsa payla覺r m覺s覺n覺z?

Nette pek 癟ok forumda Mazda CX5 ile rakip olarak tan覺mlan覺yor. Bana g繹re 5 kiilik bir ailenin bagajlar覺yla rahat癟a seyahat edebilecei y羹ksek ve ferah bir station havas覺nda. S羹rekli 4 癟eker olmas覺 da yak覺t t羹ketimini art覺rsa da yol tutuu a癟覺s覺ndan bir avantaj salad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Piyasada kendi segmentinde 癟ok sat覺lan bir ara癟 deil; ama bana yolda b覺rakmayacak, VW gibi dizel motorundan, DSG'sinden sorun 癟覺kartmayacak, 癟ok daha dayan覺kl覺 bir ara癟 gibi geliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj Clk » 05 Nis 2016, 16:45

Archimed, forester ile ilgili bir deneyimim yok ama Mitsubishi Outlander komsumda var. Problemsiz ve komsum senelerdir cok memnun. Fiyat olarak Subaru'dan biraz daha uygun galiba.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bg17 » 05 Nis 2016, 18:51

Archimed yazd覺:Arkadalar Subaru dediiniz soray覺m dedim: Subaru Forester konusunda ne d羹羹n羹yorsunuz? Galeride inceleme, test s羹r羹羹, bir arkada覺n arabas覺 veya bizzat sahibi olmak suretiyle Subaru Forester deneyimleriniz varsa payla覺r m覺s覺n覺z?

Nette pek 癟ok forumda Mazda CX5 ile rakip olarak tan覺mlan覺yor. Bana g繹re 5 kiilik bir ailenin bagajlar覺yla rahat癟a seyahat edebilecei y羹ksek ve ferah bir station havas覺nda. S羹rekli 4 癟eker olmas覺 da yak覺t t羹ketimini art覺rsa da yol tutuu a癟覺s覺ndan bir avantaj salad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Piyasada kendi segmentinde 癟ok sat覺lan bir ara癟 deil; ama bana yolda b覺rakmayacak, VW gibi dizel motorundan, DSG'sinden sorun 癟覺kartmayacak, 癟ok daha dayan覺kl覺 bir ara癟 gibi geliyor.

Birkac arkadasimin farkli modellerde subarusu var, su ana kadar hicbirinden bir sikayet duymadim. Sanirim acik ara en iyi Japon.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Baran » 05 Nis 2016, 18:55

Dorusu wrx-sti ve u anki Levorg d覺覺nda Subaru bana hi癟bir anlam ifade etmiyor.Unutmadan eski kasa Forester Turbo ile ankaraya gidip gelmitim boyutlar覺 yol tutusu cok iyiydi ama yenileri avrupal覺 ufak suv olmu..
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj carillon » 06 Nis 2016, 19:42

http://www.kbb.com/toyota/avalon/2016/#survey

TR sat覺覺 yok umar覺m gelir.
Kullan覺c覺 avatar覺
carillon

Kay覺t: 31 Oca 2016, 15:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners