TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

60.000 - 70.000 TL Aralığında Araba Tavsiyesi

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: 60.000-70.000 TL Aralığında Araba Tavsiyesi

Mesaj Umutt » 25 Ara 2016, 22:54

Mitsubishi Asx derim. Yol tutuşu, aerodinamiği, güvenlik ekipmanları,yakıt tasarrufu, geniş iç mekan ve bagaj hacmi.. Şu ana kadar kullandığım en keyifli araçtır belki de.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Miriel » 26 Ara 2016, 10:38

kuyur yazdı:Mitsubishi Asx derim. Yol tutuşu, aerodinamiği, güvenlik ekipmanları,yakıt tasarrufu, geniş iç mekan ve bagaj hacmi.. Şu ana kadar kullandığım en keyifli araçtır belki de.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler, yalnız almak istediğimiz araç şehiriçi kullanımı için olacak ve ikinci araç rolünde olacak. :)

Başka değerlendirme yapabilecek yok mudur? :)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj sedir » 26 Ara 2016, 11:16

Bu fiyat aralığında ben de kızım için araç sormuştum. Benim de ön düşüncelerime göre herkes koro halinde Polo demişti. Sonra Beetle istemiş ancak Doğuş ve onun yerel temsilcisi Aykan Oto'nun son dakika çelmesiyle almamış veya alamamıştık. Bu fiyat aralığında Golf de bir seçenekti.
Ancak çok objektif olmasam da VW önermeyecek, öner-e-meyeceğim.
Bu aralıkta dolaştık ve sonunda Nissan Juke'ta karar kıldık. Gerçi henüz aracı teslim almadık ama memnuk kalacağımızı düşünerek seçtik.
Ben de dizel araç ısrarınızın, yaptığınız km ile birlikte iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyeceğim.

Burada Baran'a bir ekleme yapayım. Nissan Juke sadece 1.6 benzinlide otomatik seçeneği sunuyor. Diğerleri manuel şanzıman. En azında şu anda öyle.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj eraslani » 26 Ara 2016, 13:10

isteklerin tümünü bu fiyat aralığında karşılayan en iyi tercih clio olur sanırsam..Fiesta nın sürüş özellikleri olarak çok iyi olduğunu duyuyorum bende sürekli ama iç mekanı çok boğucu geliyor bana..birde kasası hayli yaşlı yakında tamamen değişir..Son şekliyle corsa gerçekten komik görünüyor ,herhangi bir üstün noktası olduğunu zannetmiyorum..
Ben bu fiyat aralığında dizelden vazgeçip bir üst segmentten araç bakardım..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj eyimen » 26 Ara 2016, 13:19

Ben de soyle destek vereyim konuya: 1 senedir otomatik i20 kullaniyorum(elite+smart paket). Konfor, yol tutusu, malzeme kalitesi vs. cok cok iyi. Ama benzin tuketimi sehir ici yaklasik 10 lt, otomatik dizel secenegi de yok maalesef. Bundan once 3 sene Getz kullanmistim, ne Getz'de ne i20'de en ufak bir teknik sorun yasamadim. Dizel otomatik i30 ise iyi bir secenek olurdu ama butcenin biraz uzerinde kalir gibi.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj copycat » 26 Ara 2016, 17:41

fiyatlar uçunca leon tdi dsg 77 olmuş. ancak belki yıl sonu indirimiyle bir şeyler yaparlar.

yalnız ben son ötv zamlarına o kadar tepkiliyim ki mecbur kalmadıkça 0 otomobil almayacağım artık. bu sisteme bu geliri sağlamak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj asymptote » 26 Ara 2016, 18:58

copycat yazdı:yalnız ben son ötv zamlarına o kadar tepkiliyim ki mecbur kalmadıkça 0 otomobil almayacağım artık. bu sisteme bu geliri sağlamak istemiyorum.

Hocam tebrikler.. :champ: Yalnız yurt sathında çok önceden bu reaksiyonun gelişmesi gerekirdi. Bizim milletimiz çok sabırlı diyeceğim ama sabrı da aşan bir durum söz konusu.. :) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj EmreD » 26 Ara 2016, 20:01

copycat yazdı:fiyatlar uçunca leon tdi dsg 77 olmuş. ancak belki yıl sonu indirimiyle bir şeyler yaparlar.

yalnız ben son ötv zamlarına o kadar tepkiliyim ki mecbur kalmadıkça 0 otomobil almayacağım artık. bu sisteme bu geliri sağlamak istemiyorum.

Tepkinizi ve reaksiyonu anlamak ile beraber leon tdi dsg için 77.000 TL iyi fiyat kaçırılmamalı diye düşünmüştüm ki web sitesinde listesi 90.600 TL. eğer yanlış bakmadı iseniz ve iskontolu fiyat ise ciddi bir alternatif olur.
Kullanıcı avatarı
EmreD

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners