TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Genel Otomotiv Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 14:15

Ben kalitesiz demiyorum zaten Subaru gayet iyi i 癟覺kartm覺, aray覺 nispeten kapatm覺. Tabi bu sadece Levorg 繹zelinde.. Yoksa dier modeller hala buram buram plastik.

Benim biraz cins se癟imlerim var. Genel performans ve kullan覺m karakteri marka, model imaj覺ndan daha 繹nde geliyor benim i癟in.

Mesela Scirocco'dan 繹ncede Golf 6 GT vard覺 bende (ilk TSI motor 170HP) 11000 KM'de motor geri d繹n羹lmez ekilde gidince 繹z羹r niyetine Scirocco'yu vermilerdi.

Hi癟 Subaru kullanmad覺m hatta hi癟 uzakdou markas覺 kullanmad覺m ama Levorg'un beni etkilediini s繹yleyebilirim.

4 senede 110K yapacak kadar 癟ok kullan覺yorum ve markadan 癟ok his anlam覺nda tatmin edecek bir ey istiyorum.

eraslani, Golf'羹n tabiki yeri ayr覺 ama her nesil ara癟 b羹y羹rken kalitesinden biraz eksiliyor. Bu t羹m markalarda var ger癟i.

Levorg'da 1.6 Turbo Boxer motor, CVT anz覺man ve Subaru klasii olarak AWD :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Re: Arabalar覺m覺z / TSF yeleri Neye Biniyor ?

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 14:26

Baran, Etihad'in s繹f繹r servisi A6 kullaniyor. Gecen haftalarda son kasa ile arka koltukta 4 defa yolculuk etme sansi buldum.

1- Be Audi o kadar parayi aliyorsun neden halen Renault gibi sert plastik kullaniyorsun?
2- Deri kalitesi sanki suuni deri gibi dokundugunda hicbir his vermiyor. BMW'de ve Mercedes'te derinin kalite hissi cok daha iyi (BMW bir adim 繹nde)
3- Otelin ana girisi Arnavut kaldirimi idi. 4.000 Km'de ki arac takur tukur.
4- Beraber tatil yaptigimiz arkadaslarimiz (Porsche Cayenne Diesel S ve BMW Z4 3.0 kullanicisi) bana su yorumu y繹neltti. Ben ilk defa Audi'ye biniyorum bumuymus :D A6 gibi aracta neden bu kadar cok sert plastik kullanmislar.
5- Baska bir arkadasimda 3.0 TDI A6 station var. Aracta 160 Km 羹zerinde cam acikmis hissi var.

Bunlarin 羹zerine senin de bahsettigin duygusuz ve 繹zg羹n karakteri olmayan s羹r羹s dinamigi de eklenince "bu yenmez arkadas" diyorsun.

Bu yazdiklarim sadece orta ve 羹st segment araclar icin. Compact sinifta hepsi 3 asagi 5 yukari ayni.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Clk » 04 Nis 2016, 14:29

Cct yazd覺:Ben kalitesiz demiyorum zaten Subaru gayet iyi i 癟覺kartm覺, aray覺 nispeten kapatm覺. Tabi bu sadece Levorg 繹zelinde.. Yoksa dier modeller hala buram buram plastik.

Benim biraz cins se癟imlerim var. Genel performans ve kullan覺m karakteri marka, model imaj覺ndan daha 繹nde geliyor benim i癟in.

Mesela Scirocco'dan 繹ncede Golf 6 GT vard覺 bende (ilk TSI motor 170HP) 11000 KM'de motor geri d繹n羹lmez ekilde gidince 繹z羹r niyetine Scirocco'yu vermilerdi.

Hi癟 Subaru kullanmad覺m hatta hi癟 uzakdou markas覺 kullanmad覺m ama Levorg'un beni etkilediini s繹yleyebilirim.

4 senede 110K yapacak kadar 癟ok kullan覺yorum ve markadan 癟ok his anlam覺nda tatmin edecek bir ey istiyorum.

eraslani, Golf'羹n tabiki yeri ayr覺 ama her nesil ara癟 b羹y羹rken kalitesinden biraz eksiliyor. Bu t羹m markalarda var ger癟i.

Levorg'da 1.6 Turbo Boxer motor, CVT anz覺man ve Subaru klasii olarak AWD :thumbup:

Eger basina bir sanssizlik gelmez ise 110K Km'de aracini satmis ve sadece 4 Fren balatasi degistirmis olursun. Japonlar bu konuda bir numara :thumbup:

Simdiden hayirli olsun diyelim :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Tgm » 04 Nis 2016, 14:53

Cct;

-maceraya gerek yok bence. Alman ekol羹nden ama :thumbup: 320ed her anlamda iyi bir ara癟. ama ger癟ekten iyi.. Konfor, kalite, salaml覺k, anz覺man, ekonomi, vergi avantaj覺 vs..

Baran;

-BMW'nin ruhu olduuna kesinlikle kat覺l覺yorum bro ama etrafta da 繹yle 癟akallar g繹r羹yorum ki; BMW'nin o ruhunun can覺na okuyorlar :) akal paratoneri olmu g羹zelim ara癟. Kah 95 e36'dalar, kah 2014 f30'da..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 15:12

Niye macera olsun ya? Ben severek binerim y覺llarca :)

320i iyide Baran ald覺覺ndan beri 30K geldi fiyat覺n覺n 羹zerine. Mant覺kl覺 fiyat seviyesini biraz amaya balad覺 diyebilirim. Birde ben 2.el tercih etmiyorum arabada.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Mesaj Tgm » 04 Nis 2016, 15:26

Cct yazd覺:Niye macera olsun ya? Ben severek binerim y覺llarca :)

320i iyide Baran ald覺覺ndan beri 30K geldi fiyat覺n覺n 羹zerine. Mant覺kl覺 fiyat seviyesini biraz amaya balad覺 diyebilirim. Birde ben 2.el tercih etmiyorum arabada.

EVet buna kat覺l覺yorum ama topyek羹n araba fiyatlar覺 繹yle noktalara gitti ki zaten.. Ge癟en eime A1 bakal覺m dedik. Showroom daki 1.6 tdi ambition s tronic in fiyat覺 115k idi :shock:

Bir 繹rnek daha veriyim. 2011'de Mercedes C 180 1.8 CGI 7tronic AMG'yi (klasik 1.6'lardan deil. 4-5 ayl覺覺na gelen 1.8 CGI motorlardan) anahtar teslim 115k ya alm覺t覺k. G羹n羹m羹zdeki emsali olan ve 1600cc lik arac覺 180k civar覺na veriyorlar.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Cct » 04 Nis 2016, 16:00

Benim ge癟en sene 72K'ya ald覺覺m Beetle nas覺l 96K olmu onu d羹羹n羹yorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

ncekiSonraki

D繹n TSF Otomotiv & Motorsporlar覺 - Automotive & Motorsports

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners