Yani garip olan覺n ben olduumun fark覺nday覺m, tamam da, yahu bir Allah'覺n kulu da demez mi " Coupe bir BMW alay覺m, sakin sakin gideyim, arada d覺ardan bak覺p mutlu olay覺m ( Sar覺 Mercedes - 襤lyas Salman spec

), dar, uzun ve 癟ercevesiz kap覺lar覺 ne kadar g羹zel, sedan/sw gibi ara癟lar herkes i癟in ancak coupe ara癟lar覺n farkl覺 bir konsepti var.. " vs vs vs..?
Baran kardeim misal arka koltukta gazete okurken sakin ve g羹venli bir ekilde yol almak i癟in yap覺lm覺 havas覺na sahip patron arac覺 5 serisiyle zavall覺 sat覺 sorumlusuna yeri 繹pt羹r羹r, 癟ukurdan ka癟mak i癟in direksyon k覺ran beyaz Linea'ya " vay bana atar ha.. " deyip peine d羹er..

Hay覺r p覺r覺l p覺r覺l gen癟 arkadalar var aram覺zda onlar覺 da zehirleyecek..
aka bir yana samimiyetimle s繹yl羹yorum; Bana coupe bmw satacak adam覺n s繹ylemesi gereken; RazZ Beycim, bu koltuklar sadece bilmemnerde yetien ceylan derisinden, maun trimler Buckingham saray覺n覺n bah癟esindeki mee veya g羹l aa癟lar覺ndan yap覺l覺r.. D覺ardan g羹r羹lt羹 almas覺n diye camlar覺 NASA'da uzay mekii cam覺 kullanarak yapm覺 BMW bu modelde.. B&O'nun olabilecek en iyi ses sistemi bu ara癟ta.. 87 y繹ne hareket eden koltuk balar覺 ve kontakt kapan覺nca torpidoya gizlenen cybertronic direksyon da dier 繹zellikler.. zetle bu BMW 3.13 Multijet Coupe tam size g繹re..