clk senın yukledıgın kasa 996 mı oluyor tam bılemıyorum gercekten klasık yıllar evvel cem hakko da vardı bılmem hala garajındamı .bence o yılların hakkını fazlasıyla verıyor hala da sansı olsa zorlar
he 993 bıde ruf olacak ıste budur hatta su orıs ın ruf modelını gorunce ıcım bı tuhaf oldu ama boynuz tabır edılen yerler tam boynuz cıktı.) bak bu kasa turbo nasıl olur hıc tahmın bıle edemıyorum 6 ceker olsa anca tutunur herhalde
Adam yine gitti buldu, body kit, spoiler, 19" jant, wing, lip etc. Merak ediyorum 2fast senin ofis falan da modifiyelidir herhalde.. Böyle bir aracı zevkle kullanabilmek için TR'de yolların bilardo masası kıvamına gelmesi lazım..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Ayrıca ben 996yı gayet başarılı bulurum.. "omlet far" tabir edilen ön benim hoşuma gitmiştir mesela.. Ayrıca teknolojik anlamda da çok zayıf olduğuna dair birşey de duymadım.. Gerçi Porsche Expert değilim ama özellikle interior tasarımı ve zamanının ötesinde modern hatlarıyla hala gayet şık duran dizaynıyla benim birgün Porsche alacak duruma geldiğimde gerçekten almayı düşündüğüm araçtır..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Razz, avrupa'da degeri olmayan 3 porsche'den bir tanesi. Birincisi Cayenne, ikincisi ilk Boxster ve sonuncusu 996. Bugün 20.000 Euro civarina 996, 23.000 euro civarina 996 cabrio bulmak mümkün.
Teknik olarak zayif bir kismi olmadigi kesin ancak dizayn olarak özellikle ön tampon, yan spoiler ve farlar hicbir Porsche severin hosuna gitmedi
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
996'larin base versiyonlarini ben de hic sevmiyorum ama 996 GT2 guzel mesela. Bahsettigin ilk boxter zaten affordable olarak piyasaya surulen Porsche'lardandi. Ayni sekilde su an da Cayman serisi bu mantalitenin biraz daha gelistirilmis sinifi diyebiliriz.