TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj eraslani » 31 Oca 2016, 18:31

Cct,aşk seviyesindeyse ok..ama daha aşağıda bir duyguysa mantıklı değil söyliyim :)
Günlük bineyim desen nasıl olur kaça malolur tahmin bile edemiyorum.. Binmesen 2 araba,saklama bakım falan filan..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Cct » 31 Oca 2016, 18:56

Ben ikinci araç olarak alırım o yüzden yakıt tüketimi pek problem değil. Gerçi son 3 arabamda 10 - 12 lt aralığından inmiyordu. Yakıt tüketimi genel olarak problem değil :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj eraslani » 31 Oca 2016, 19:41

Clk yazdı:Eraslani W129 gercekten güzel secim. Gelecek vaad eden Mercedes secenekleri icerisinde W124 Cabrio, W124 E500 (Porsche Motor) ve S 560 SEC W 126 mümkünse Facelift ve AMG mevcut.

Örnekleri arttirmak mümkün ama fiyatlari hali hazirda yüksek.

W129 320 ve 500 var genelde Türkiye de biliyorsunuz, makbul olanı 320 gibi görünüyor.. Bu motorla ilgili püf noktası diyebileceğiniz bir durum var mıdır? Özellikle tercih edilecek model yılı olabilir mesela..kasanın son versiyonlarında koltuk ve kokpit gibi güncellemeler gördüm,ancak motor yada şanzumanla ilgili bilgim yok.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj eraslani » 31 Oca 2016, 19:46

Cct yazdı:Ben ikinci araç olarak alırım o yüzden yakıt tüketimi pek problem değil. Gerçi son 3 arabamda 10 - 12 lt aralığından inmiyordu. Yakıt tüketimi genel olarak problem değil :D

Bizede en beleşinden 1 tur istemek düşer o zaman?
8 serisiyle ilgili discovery de bir program izlemiş ve takibi bırakmıştım geçen yıl..çözülemeyecek sorunlar olabileceğinden korktum ama mevzuyu hatırlayamadım şimdi..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Tgm » 31 Oca 2016, 20:58

Eraslani, iyi kondisyonda olup yıllar geçtikçe değerleniyorsa bu koleksiyon arabasıdır ;) Günlük değil, sadece güzel havalarda haftasonu binilmelidir. Zaten her gün kullanılan bir araç koleksiyon arabası olamaz :D Bu araç ailenin ikinci aracı olmalı ve yattığı yerden yaptığı masraflara göz yumulmalı :) SL bence iyi bir tercih olur :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Tgm » 02 Şub 2016, 14:44

Eraslani, bir kaç gündür boş zamanlarımda ben de bakıyorum. Eğer kafamda seninki gibi bir proje olsaydı, ne alırdım diye :)

Mesela 993 kasa 911'lerin çok iyi bir koleksiyon değeri var. (özellikle Turbo'ların) Bunun nedeni ne acaba? Bilen birisi aydınlatsa güzel olur :thumbup:

996 kasa 911'ler hatasız ve iyi kondisyondaysa ilerde değerinin üzerine koyar mı acaba?

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj eraslani » 02 Şub 2016, 16:49

Tgm yazdı:Eraslani, bir kaç gündür boş zamanlarımda ben de bakıyorum. Eğer kafamda seninki gibi bir proje olsaydı, ne alırdım diye :)

Mesela 993 kasa 911'lerin çok iyi bir koleksiyon değeri var. (özellikle Turbo'ların) Bunun nedeni ne acaba? Bilen birisi aydınlatsa güzel olur [emoji106]

996 kasa 911'ler hatasız ve iyi kondisyondaysa ilerde değerinin üzerine koyar mı acaba?

Resim

2000 model civarı 911 lere bakınıyorum bende :) gerçekten fiyatları düşük görünüyor..
Ama benim tahminim değeri dahada düşecektir..çünkü fazla el değiştirip heves alma aracı oluyorlar sonra..
1 önceki kasa Carrera 4s efsanevi bir otomobil..
Resim
Gerçek bir koleksiyon otomobili olabilir..
Araçlar her satılğında daha düşük bütçeli kullanıcılar tarafından alınıyor dolayısıyla bakım Vs o oranda geriliyor.
911 önce 200 EUR luk binicideyken 30 EUR luk biniciler tarafından kullanıldığında işler zorlaşıyor..
Tamirat-tadilat diye bi tv programı var ingilizlerin,orada bu işi yapan kişiler şöyle bir söz söylemişlerdi:
Sen 5000 e bile almış olsan biyeri bozulduğunda bu araç porsche dir

90 ların japon spor araçlarıda çok ilgimi çekiyor benim,
Nissan 300 zx,Toyota supra,mitsubishi gt3000 gibi..ama kullanılabilmeli gerektiğinde diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj eraslani » 02 Şub 2016, 16:56

Resim
Meşhur sahne:
-Dondurmayı beğenmedin bizde bunu getirdik..Carrera 4s..ta kendisi.
Kullanıcı avatarı
eraslani

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners