TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Cct » 24 Oca 2015, 00:30

Yaklaşık iki senedir 3 serisi alma peşindeyim fakat bir türlü gerekli hamleyi yapmadım, açıkçası yapmakta istemiyorum.

Fiyat politikalarından dolayı o kadar soğudum ki araba işinden keşke arabam hiç eskimese hep bunu kullansam dediğim bile oluyor..

Benim tercihim 320i hatta 328i olurdu fakat 316i'ninde performans olarak büyük beklenti yoksa tatminkar olacağını düşünüyorum.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tgm » 24 Oca 2015, 00:43

Evet Onat Bey. Mesela uzun yolda aracın sollama esnasında ya da herhangi bir acil durumda size cevap vermesi bence çok önemli. 1450 kg 136ps 220 nm tork kağıt üstünde yeterli gibi. Videolarda izlediğim kadarıyla Almanya'daki testlerde Almanya'nın efsane otobanlarında arabanın parlaması, gidişi gayet tatminkar duruyor :thumbup:

Sıkışık trafikte denirken, dikkat çekilen nokta yakıt tüketim değerleri sanırım. Aracın belkide en büyük silahı yakıt tüketimi. Eco drive modda 7 litre civarı yakıt tüketimi mevcut şehir içinde.

Tabi bunlar videolar, kağıt üstü değerler vs.. Test sürüşü çok önemli olacak benim için..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Clk » 24 Oca 2015, 01:01

BMW'nin kullandigi ZF sanziman ile 136 PS'in yola aktarimi E46 serisinin 320 performansinii arattirmiyor. Kisacasi beklentiler makul oldugu sürece performans yönünden hicbir sikinti olmaz.

Yalniz 320d bana göre cok gürültülü calisiyor ve 160 KM/H üzerinde cekisinde cok büyük bir düsme hissediliyor. Almayi düsünen varsa uzun süreli test sürüsü yapmasini tavsiye ederim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 24 Oca 2015, 01:52

Cct yazdı:Yaklaşık iki senedir 3 serisi alma peşindeyim fakat bir türlü gerekli hamleyi yapmadım, açıkçası yapmakta istemiyorum.

Fiyat politikalarından dolayı o kadar soğudum ki araba işinden keşke arabam hiç eskimese hep bunu kullansam dediğim bile oluyor..

Benim tercihim 320i hatta 328i olurdu fakat 316i'ninde performans olarak büyük beklenti yoksa tatminkar olacağını düşünüyorum.

Hakkaten turkiyedeki satis fiyatlari dusunulunce 11 yillik arabasini hala kullanan ve kesinlikle degistirmeyi dusunmeyen babam aklima gelio, mantigi da cok net, ne gerek, bunda da hersey var. Hakli da.

1600 motorun ustu kesinlikle mantiksiz, getci 320 de sanirim 1600 ama fiyat farki manasiz yapiyor.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Tgm » 25 Oca 2015, 01:04

Bg17 yazdı:
Cct yazdı:Yaklaşık iki senedir 3 serisi alma peşindeyim fakat bir türlü gerekli hamleyi yapmadım, açıkçası yapmakta istemiyorum.

Hakkaten turkiyedeki satis fiyatlari dusunulunce 11 yillik arabasini hala kullanan ve kesinlikle degistirmeyi dusunmeyen babam aklima gelio, mantigi da cok net, ne gerek, bunda da hersey var. Hakli da.

1600 motorun ustu kesinlikle mantiksiz, getci 320 de sanirim 1600 ama fiyat farki manasiz yapiyor.

Kesinlikle katılıyorum :? Maalesef fiyat kataloglarına baktığımda öyle afaki fiyatlar görüyorum ki.. Özellikle bazı markalar sırf adlarının arkasına sığınmışlar. Distribütör firmaların da bunda payı büyük tabiki.
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Baran » 25 Oca 2015, 10:36

Dacia Duster bile nerdeyse 55-60 ,Golf 90-100 milyar olduktan sonra BMW ve Mercedesin o rakamlar olmasi normal bence :)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Cct » 25 Oca 2015, 16:09

Bence distribütör firmaların pek suçu yok, liste fiyatlarında ÖTV'leri çıkarttığınız zaman fiyatlar gayet makul.

Benim 2011'de 67K'ya aldığım Scirocco'nun aynısı bugün 92K olmuş. Ne diyelim, Yeni Türkiye :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj Tgm » 25 Oca 2015, 16:16

Scirocco yu hep çok beğendim :champ: fakat genel olarak VW ve Doğuş oto'ya söyleyecek o kadar çok lafım var ki :evil:
Kullanıcı avatarı
Tgm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners