Baran yazdı:Bugun otomobil zevkine ve bilgisine guvendigim Razz ile yetkili BMW yetkili saticisina gittik.
Kosifler'in kapısına yaklaştığımda lise dönemimde Bodrum'da geçirdiğim yaz tatillerinde ara ara stresini yaşadığım " damsız girebilecek miyim ki..? " sorunsalını hatırladım..

Baran yazdı:..tabi sevgili Razz bu surusten ne kadar keyif aldi bilemiyorum![]()
" Hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti.. " desem kafi olur herhalde..

Kurşun grisi gövde ve tarçın rengi Dakota deri döşeme ile olabilecek en iyi optik konfigürasyonu sağladığımızı düşünüyorum..

M Technic donanım da gerek gövde parçaları gerek olmazsa olmaz direksyonu ile bence bu konfigürasyonu daha da rafine bir hale getirdi diyebilirim..

Sert araçlardan hoşlanmadığımdan

Umarım dilediğin şekilde, istediğin araca sahip olur, kazasız belasız binersin Barancım..

PS: FIAT Linea'larda, 6000,00 TL'ye varan geçmiş yıl ( 2013 model ) indirimi ve vade farksız 20 ay taksit fırsatı varmış.. Bir sonraki test sürüşünde ben Linea'yı kullanırım, sen de yanında telefonun kulaklıklarını ve sevdiğin bir kitabı getirirsin, canın sıkılmasın..