TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Ynt: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj razz » 22 Oca 2014, 18:09

Baran yazdı:Bugun otomobil zevkine ve bilgisine guvendigim Razz ile yetkili BMW yetkili saticisina gittik.

Kosifler'in kapısına yaklaştığımda lise dönemimde Bodrum'da geçirdiğim yaz tatillerinde ara ara stresini yaşadığım " damsız girebilecek miyim ki..? " sorunsalını hatırladım.. :? Sonra mekana Peugeot 206+ ile gelmediğimi hatırlayınca rahatladım, Baran'ın arkasından içeri girdim.. :)

Baran yazdı:..tabi sevgili Razz bu surusten ne kadar keyif aldi bilemiyorum :D

" Hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti.. " desem kafi olur herhalde.. :super: ( inince yeri öpen RazZ'a ithafen )

:D

Kurşun grisi gövde ve tarçın rengi Dakota deri döşeme ile olabilecek en iyi optik konfigürasyonu sağladığımızı düşünüyorum.. 8-)
M Technic donanım da gerek gövde parçaları gerek olmazsa olmaz direksyonu ile bence bu konfigürasyonu daha da rafine bir hale getirdi diyebilirim.. :thumbup:

Sert araçlardan hoşlanmadığımdan :roll: aracın M Technic olmayan süspansyon sistemini yeterli bulduğumu ve standart Run Flat lastiklerin üzerine bir de 19" jant güncellemesi ile aracın daha da sertleşeceğini düşündüğümden konu test aracının konforunu -Baran'ın sürüş karakteristiğine rağmen :o - tercih sebebi gördüğümü söyleyebilirim..

Umarım dilediğin şekilde, istediğin araca sahip olur, kazasız belasız binersin Barancım.. :champ:

PS: FIAT Linea'larda, 6000,00 TL'ye varan geçmiş yıl ( 2013 model ) indirimi ve vade farksız 20 ay taksit fırsatı varmış.. Bir sonraki test sürüşünde ben Linea'yı kullanırım, sen de yanında telefonun kulaklıklarını ve sevdiğin bir kitabı getirirsin, canın sıkılmasın.. :P
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Baran » 22 Oca 2014, 18:17

Test parkuru bircok kombine viraj sert sol ve sag olmak uzere inisli cikisli yer yerde tumsekliydi.Hal boyle olunca BMW yi biraz zorlamak farz oldu.Parkur bittiginde 1 tur daha atmak icin satis danismanina sordugumda hayir cevabini aldim 2.kez sordugumda yine ayni cevap gelince elinden sekeri alinmis cocuk misali showroomun yolunu tuttuk :lol: Vaktimiz olsa Cooper S test edecektik ama kismet.. Bu arada mekana mekana dacia yerine peugeot ile gitmeyi tercih ederdim.Linea testini merakla bekliyorum :)

Bu arada Burak abi tesekkurler iyi dilekler icin bakalim hayirlisiyla alisveris tamamlanir insallah.
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Mesaj Ce262 » 23 Oca 2014, 00:07

Baran :champ: F10 520d surme firsatim oldu, yalniz olsaydim guzel olabilirdi aslinda ama yanimda babam olunca 2 tane DSC varmis gibi oluyor hemen "warning"ler basliyor :D
F30 + DSC iptalini merak ediyorum ama, F10`a gore ilginc olabilir :D

Hayirli alisverisler diliyorum simdiden, umarim diledigin araca sahip olursun :champ:

Yakin zamanda GT350`i yollarda olabilir, bugun i-parcel guzel bir kutu birakmis kapima :D

Resim
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj Baran » 23 Oca 2014, 00:23

F30'un F10 a gore agirlik ve boyut avantaji var elbet ama yuksek suratlerdeki davranislarda bu ozelliklerin F10 a gore dezavantaja donusecegini dusunuyorum.120+ suratlarde en sag en sol yada uzun suratli virajlarda ani agirlik transferlerinde 5 kadar stabil ve kontrole musait olacagini dusunmuyorum.Duster bile egimsiz duz yolda 190km yapabilirken artik yuksek suratlere cikmanin onemi kalmadi.Onemli olan en azindan benim icin o suratlerdeki tepkiler.Parcalarin hayirli olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Ce262 » 23 Oca 2014, 00:39

Cok haklisin, gerek E60 gerek F10`da rahatlikla yapabildigim suratleri kendi arabalarimla yaparken korkuyorum :evil:
Virajlarda cok daha iyi olsada yuksek suratlarde ayni konfor ve stabilite 98 model Firebird (19 jant ) veya 65 Mustang`de olmuyor tabi :(

F30`la deneyimim yok fakat genel olara BMW sevmeyen biri olarak F10`u begendigimi soyleyebilirim :champ:
Ayrica, sahsen deneyimim yok fakat eger dizel bir aracim olsaydi chip tuning denemeyi dusunurdum, 20d bile iyi tork veriyor zaten :D

Ayrica tesekkurler, son bekledigim bir parca kaldi sonra araba tekrar yolda :D
6.7 stroker kit`i askiya alip 5 vites swap yapmaya karar verdim, bakalim.. :twisted:
C.E

" A man can surely do what he wills to do , but cannot determine what he wills "
Kullanıcı avatarı
Ce262

Mesaj Baran » 23 Oca 2014, 09:38

Ben Amerikandan anlamam dogrusu kullanim stili olarakta bana hitap etmiyor seninde bahsettigin sebeplerden.Mazotlular yazilim seviyor dogru ama kurcalayacagimi sanmiyorum.Kullanmayi bilene oldukca guclu otomobiller zaten artik gucsuz makina kalmadi BMW de bknz 1.16
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj ernest0 » 25 Oca 2014, 17:00

Bugun twitter da rastladim burada da paylasmak istedim;

Pontiac Ghost Car -1939

Arac 1939 dunya fuari icin tasarlanmis ve plexiglass'tan yapilmis.

General Motors ve kimya firmasi Rohm and Haas bu arabayi yapmak icin o zaman 25.000 usd para harcamislar.

Tabi ki o zamanlardaki ekonomik sartlara gore bu inanilmaz astronomik bir rakam, ornegin Ford arabalarin liste satis fiyatlari 500 usd ile 1.000 usd arasi degismekteymis o zamanlar varin siz hesap edin rakamin buyuklugunu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Sadece 2 tane uretilen araclardan 1 tanesi 2011 yilinda yapilan bir acik arttirmada 308.000 usd'ye alici bulmus.

Arac 3 vites, 6 silindirli motora sahipmis.
İmzanız

Bu oluşturduğunuz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 200 karakterlik limiti vardır.
Kullanıcı avatarı
ernest0

Mesaj drk » 25 Oca 2014, 19:17

Çizilen yerleri polywatch ile temizleyelim :D
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners