Bugun otomobil zevkine ve bilgisine guvendigim Razz ile yetkili BMW yetkili saticisina gittik.Showroomdaki cesit cesit BMW yi incelerken 10 yasinda cocuklara dondum hepsinin icine oturdum vuu vuu direksiyonla oynadim

Radarimda f30 3 serisi ve f10 5 serisi vardi.Satis elemani ile yapilan gorusmenin ardindan solugu danismada aldim ve doldurulan formdan sonra test aracimiz comfort paket 5.20d aracimizin icindeydik.Benimde arabalari bakima goturdugumde ne bulursam test ettigim kayisdagi yeni dag yolu tabir edilen yola ciktik yanimizda satis elemani ile.
Yeni nesil dizeller oldukca guzel ama test esnasinda sport modda kullanmama ragmen aracin bir 3 litre dizel hakettigini farkettim.M suspansiyonun gerekliligini bir kez daha hissetsemde araclarin M paket olsa dahi Turkiyeye normal amortisorlerle getirtildigini ogrendik.Ozel siparis ile belki getirtebilirler bilemiyorum.Test otomobili nispeten eski lastikleri ve frenleriyle 17 jant ve kalin yanakli lastiklerle epey hantal kaldi ayrica dsc vsc atk ack abc gibi nefret ettigim sistemler araca surekli mudahale ettiginden agiz tadiyla kullanamadim :mad: Saniyorum 3 serisinde ayni motor ile dsc iptaliyle daha cevik bir surus saglanabilir.Neticede bu segmente cikildiginda kotu bir arac yok oldukca memnun kaldik tabi sevgili Razz bu surusten ne kadar keyif aldi bilemiyorum